Bankadan ucuz otomobil satışı! Ziraat Bankası Renault, Ford, Audi, Volkswagen arabaları ucuz fiyattan satacak!

Ziraat Bankası ‘Satılık Gayrimenkuller ve Araçlar’ ekranı üzerinden ucuz araç ilanları yayınladı. Mart ayı ilanları için araçlara teklif verebilmek için Ziraat Bankası şubesine başvuruda bulunmak gerektiği bildirildi. Banka tarafından yayınlanan listede Renault, Ford, Audi, Volkswagen marka arabaların yer aldığı bildirdi.

Bankalar ihale ile ucuz satışı yapıyorlar. Bu kapsamda Ziraat Bankası araba ilanlarını yayınladı. Yayınlanan ilanların içerisinde Renault, Ford, Audi, Volkswagen marka araçların yer aldığı görüldü.

Nasıl başvurulur?

Araçlara teklif verebilmek için en yakın Ziraat Bankası Şubesi’ne başvurulması, aracın muhammen bedelinin % 6’sı tutarındaki teminatın yatırılması gerekiyor. Ayrıca şubede doldurulacak olan Araç Satış Şartnamesi’nin her sayfasının imzalaması gerekiyor.

BAŞVURU SIRASINDA İSTENECEK BELGELER;

Araç Satış Şartnamesi ve yatırılan teminatın dekontuna ilave olarak aşağıdaki belgelerin şubemize teslim edilmesi gerekmektedir:

Gerçek kişiler için; Nüfus cüzdan fotokopisi,

Tüzel kişiler için; ihale yılına ait, Ticaret Sicil Memurluğundan alınmış ana sözleşme/Ticaret Sicil Tasdiknamesi,

şirketi temsile yetkili kişi/kişilerin kim olduğunu gösteren temsil belgesi ve temsile yetkili şahısların noterde düzenlenmiş imza sirküleri,

Diğer tüzel kişilerde; yetkili organlar tarafından yetkili kılınan temsilciye ait tasdikli temsil belgesi ve imza sirküleri;

ihaleye vekâleten iştirak edilecekse ihale ve açık artırmalara iştirak ve araç satın alma yetkilerini içeren noterde düzenlenmiş vekâletname ve imza sirküleri.

TÜM İLANLARA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ. 

Exit mobile version