Bankalar, ev hanımları için destek paketlerini duyurdular! Başvuran herkese 45 bin TL’ye kadar kredi hizmeti sunulacak!

Herhangi bir geliri olmayan ev hanımları, gündelik ihtiyaçlarını karşılarken nakit sıkıntısı yaşamaya devam ediyorlar. Günden güne pahalılaşan hayat şartları karşısında nakit ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan ev hanımlarının yardımına, bankalar koştular. 2 banka, yeni dönem ile birlikte ev hanımları için geliştirmiş oldukları ihtiyaç kredisi kampanyalarını duyurdular.

Çeşitli sebeplerden ötürü herhangi bir işte çalışamayan ev hanımlarının nakit ihtiyaçları, belirli şartlar dahilinde bankalar tarafından karşılanacak. Peki bankalardan ihtiyaç kredisi çekmek isteyen ev hanımları hangi bankalara başvuru yapmalı? Ev hanımlarının kredi desteğinden yararlanabilmeleri için kredi başvuru şartları neler?

Akbank’tan Ev Hanımlarına Büyük Destek!

Özel banka statüsünde hizmet vermeye devam eden Akbank, yeni dönem kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Akbank hem müşteri sayısını arttırmak hem de nakit sıkıntısını gidermek isteyen vatandaşlara yardımcı olabilmek amacı ile geliştirmiş olduğu ev hanımlarına destek kampanyasını duyurdu.

İlgili kredi başvuru şartlarını sağlayan ev hanımları, sigortalı bir işte çalışmıyor olmalarına rağmen Akbank’ın ihtiyaç kredisi hizmetinden yararlanabilecek. Banka, 45 bin TL’ye kadar verdiği kredi desteği için örnek hesaplama tablosunu şu şekilde yayınladı:

Türkiye Ekonomi Bankası Ev Hanımları Kredi Desteği Hizmeti

Türkiye genelinde milyonlarca müşterisi bulunan özel bankalardan biri olan Türkiye Ekonomi Bankası, yeni dönem kredi kampanyalarını duyurmaya başladı. Bankanın kredi hizmeti başlığı altında duyurduğu kampanyalardan biri de ev hanımları kredi desteği hizmeti oldu. TEB, ilgili kredi hizmeti için örnek hesaplama tablosunu şu şekilde yayınladı:

Ev Hanımları Kredi Desteği Hizmeti Başvuru Şartları

İlgili bankalardan kredi desteği almak isteyen ev hanımlarının sağlamaları gereken hizmet şartları şu şekilde belirlendi:

Exit mobile version