Bankalar, nakit desteğine ihtiyacı olan vatandaşlar için SMS ile kredi hizmetlerini duyurdular! Denizbank, Vakıfbank, Aktifbank ihtiyaç kredisi kampanyaları için çağrı yaptı!

Döviz kurlarının yükselmesi ve bunun karşılığında TL’nin değer kaybetmesi, gündelik hayat içerisinde firmalar ya da diğer kurumlar tarafından sunulan hizmetlerin fiyatlarında yüksek oranı zamların yapılmasına sebep oldu. Bu noktada, ihtiyaçlarını nakit ile karşılamak konusunda zorlanmaya başlayan vatandaşlar, bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarını sorgulamaya başladılar.

Temel ihtiyaçlarını bile nakit olarak karşılamakta güçlük çeken vatandaşlar için yeni dönem banka kredi hizmetleri duyurulmaya başlandı. Bu noktada vatandaşların daha fazla mağdur olmasını istemeyen 3 banka, kredi hizmetlerinden yararlanmak isteyen vatandaşlar için SMS ile kredi döneminin başladığını duyurdular. Aktifbank, Vakıfbank ve Denizbank tarafından duyurulmuş olan SMS ile kredi hizmeti, kısa süre içerisinde en çok talep gören banka hizmetleri arasında yer aldı.

Vakıfbank 2022 SMS Kredisi Hizmeti

Kamu bankalarından biri olarak hizmetlerine devam eden Vakıfbank, yeni dönemde nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için kredi başvuru sürecini kolaylaştırdığını açıkladı. Banka ilgili hizmetinden faydalanmak isteyen mevcut müşterilerine ve potansiyel müşterilerine, bir SMS karşılığında kredi başvuru imkânı tanıdı.

Vakıfbank’ın ilgili SMS kredisinden yararlanmak için sırası ile KREDI, T.C. kimlik numarası, doğum tarihi (gün-ay-yıl), aylık gelir bilgilerinin yazılması ve 5724’e SMS gönderilmesi gerekiyor. Banka, SMS ile kredi başvurusu onaylanan vatandaşlar için örnek kredi hesaplama tablosunu şu şekilde belirledi:

Aktifbank 2022 SMS Kredisi Hizmeti

Yeni dönemde SMS ile kredi başvurusu imkanı tanıyan bankalardan biri olarak ön plana çıkan Aktifbank, kredi üst sınırını 40 bin TL olarak belirledi. Bankanın ilgili SMS kredisi hizmetinden yararlanmak için sırası ile KREDI, T.C. kimlik numarası bilgilerinin yazılması ve 3050’ye SMS yollanması gerekiyor.

Aktifbank, yeni dönem SMS kredisi için örnek hesaplama tablosunu şu şekilde yayınladı:

Denizbank 2022 SMS Kredisi Hizmeti

Denizbank da yeni dönemde SMS ile kredi veren bankalar arasında yer aldı. Bankanın ilgili hizmetinden yararlanabilmek için sırası ile KREDİM, T.C. kimlik numarası, doğum tarihi (gün-ay-yıl) bilgilerinin yazılması ve 3280’e SMS gönderilmesi gerekiyor.

Denizbank, ilgili hizmeti için örnek hesaplama tablosunu şu şekilde yayınladı:

Exit mobile version