Bankalara faiz ödemesi yapmadan ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenlere müjde: O bankalara 5 bin TL’ye kadar faizsiz kredi hizmeti sunacaklarını açıkladılar!

Geride bıraktığımız yılın son ayları içerisinde ortaya çıkan ve yeni yılda Rusya- Ukrayna savaşı ve FED faiz kararının piyasa baskıları ile desteklenen olumsuz ekonomik gelişmeler, yaklaşık olarak 5 aydır gündelik hayat içerisinde satın alınan hizmetlere ve hizmet ürünlerine yüksek oranlarda zamların yapılmasına sebep oldu.

Savaşın hala devam ediyor olmasının etkisi ile dalgalı hareketler sergilemeye devam eden ekonomi piyasaları, vatandaşların alım güçlerinin günden güne düşmesine ve buna bağlı olarak da her kesimden vatandaşın nakde sıkışmasına yol açtı. Ekonomik buhran içerisinde olan vatandaşların bu hallerine daha fazla göz yummak istemeyen Garanti BBVA ve ING Bank, yeni dönemde nakde sıkışan vatandaşların yüzlerini bir nebze olsun güldürebilmek için faizsiz kredi hizmeti geliştirdiklerini duyurdu.

Garanti BBVA’dan Faizsiz İhtiyaç Kredisi 2022

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından biri olan Garanti BBVA, yeni dönemde nakde olan ihtiyaçları giderek artan ancak faiz ödemeye gücü olmayan vatandaşlar için faizsiz ihtiyaç kredisi hizmeti geliştirmiş olduğunu duyurdu.

Garanti BBVA’nın resmi internet sitesinde de yayınlanmış olan faizsiz kredi hizmetinin üst limiti 5 bin TL, azami vade sayısı ise 12 ay olarak belirlendi.

ING Bank’tan Faizsiz İhtiyaç Kredisi 2022

ING Bank da tıpkı Garanti BBVA gibi nakit ihtiyaçlarını banka faizi ödemeden karşılamak isteyen vatandaşlar için faizsiz kredi hizmeti geliştirdiğini duyurdu. Banka söz konusu hizmeti için üst limiti 5 bin TL, azami vade sayısını ise 6 ay olarak belirledi. Hizmetten yararlanacak olan vatandaşların ödeyecekleri taksit tutarı 833,33 TL olarak duyuruldu.

Garanti BBVA ve ING Bank’ın Faizsiz Kredi Hizmetlerine Nasıl Başvuru Yapılır?

Garanti BBVA ve ING Bank tarafından geliştirilmiş olan faizsiz ihtiyaç kredisi hizmetlerine, bankaların mobil uygulaması aracılığı ile başvuru yapılmaktadır. İlgili hizmetlerden, yalnızca ilk kez Garanti BBVA’lı veya ING’li olanlar yararlanabilmektedir.

Exit mobile version