Ekonomi

Bankalardan büyük hizmet: Kara listede olanlar, affedildi! Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Türkiye Ekonomi Bankası, kredi notu düşük olanlara 10 bin TL verecek!

Ekonomik şartların giderek kötüleştiği, enflasyonun günden güne arttığı şu günlerde gündelik hayatı dertsiz, tasasız bir şekilde sürdürebilmek nerede ise imkansız hale geldi. Her yeni güne farklı bir sektörden, kimi zaman ise aynı sektörden gelen zam haberleri ile başlayan vatandaşlar, nakit sıkışıklıklarına çare bulabilmek için bankaların kapılarını aşındırmaya başladılar. Bu noktada kredi notu düşük olan ve bu sebep ile de bankaların ihtiyaç kredisi hizmetlerinden bu zamana kadar olumlu yanıt alamayanlara, yılın ilk müjdesi verildi.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Türkiye Ekonomi Bankası, giderek alım gücü düşen ve buna bağlı olarak da nakde olan ihtiyacı artan vatandaşlara, kredi puanları ne olur ise olsun bir kereliğe mahsus olmak üzere 10 bin TL vereceğini duyurdu.

Vakıfbank İhtiyaç Kredisi 2022

Kamu bankalarından biri olarak hizmet veren ve devlet garantisi ile hizmet almak isteyen müşterileri için birbirinden avantajlı kampanyalar hazırlayan Vakıfbank, yeni dönemde ortaya çıkan zorlu ekonomik şartlara karşı kredi notu düşük olan vatandaşlara da nakit desteği sağlayacağını açıkladı.

Vakıfbank tarafından geliştirilmiş olan yeni ihtiyaç kredisi hizmetinin aylık faiz oranı yüzde 1,91, azami vade sayısı ise 36 ay olarak belirlendi.

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi 2022

Türkiye’nin önde gelen kamu bankalarından bir diğeri olan Ziraat Bankası, yeni dönemde nakit sıkışıklığı daha büyük mağduriyetlere sebep olmasın diye kredi notu düşük olanlara ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıkladı. Söz konusu hizmetin faiz oranı yüzde 1,79, azami vade sayısı ise 36 ay olarak belirlendi.

TEB İhtiyaç Kredisi 2022

Türkiye Ekonomi Bankası da diğer iki banka gibi bu sene kredi not düşük olanlara bir kereliğe mahsus olmak üzere ihtiyaç kredisi hizmet sunacağını açıkladı. Banka, ilgili hizmetinin faiz oranını yüzde 2,33, azami vade sayısını ise 36 ay olarak belirlediğini duyurdu.