Bankalardan hafta sonuna özel kampanya: İhtiyaç kredisi faizleri sıfırlandı! Mobil uygulama ile başvuran herkese 5 bin TL verilecek!

Geride bıraktığımız yılın son çeyreğinde altın piyasasında ve döviz kurlarında yaşanan olumsuz gelişmeler, eğitimden market alışverişlerine, araç fiyatlarından konut fiyatlarına hemen hemen her sektörde yüksek oranlı zamların gözlenmesine sebep oldu. Yeni yıla girilmesi ile birlikte yapılan ürün ve hizmet zamlarının yerine indirimlerin geleceği konusunda ümitli olan vatandaşlar, piyasaları baskılayan FED faiz kararları ve Rusya- Ukrayna savaşının etkisi ile tekrar yükseliş trendine giren ekonomi piyasaları sonucunda hayal kırıklığı yaşadı.

Piyasaları etkileyen siyasi ve diğer ekonomik olayların yaşanması, et, süt, doğalgaz, elektrik, akaryakıt ve diğer sektör hizmetlerine tekrar yüksek oranlı zamların yapılmasına yol açtı. 2021 yılından bu yana süren ekonomik buhrandan ötürü cüzdanlarında para kalmayan vatandaşlar, bankaların ihtiyaç kredisi hizmetlerine yönelmek durumunda kaldılar. Bu noktada vatandaşların yüzlerini güldürecek olan düşük faizli ve faizsiz kredi hizmetleri QNB Finansbank, Garanti BBVA ve Akbank tarafından duyuruldu.

QNB Finansbank Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi 2022

Geliştirdiği hizmetler ile dikkat çeken özel bankalardan biri olan QNB Finansbank, yeni dönemde nakde olan sıkışıklıklarını bankaların ihtiyaç kredileri aracılığı ile gidermek isteyen vatandaşlar için uygun faizli kredi hizmeti geliştirdiğini açıkladı. Banka, söz konusu hizmeti için aylık faiz oranını yüzde 0,98, kredi üst limitini ise 10 bin TL olarak belirlediğini bildirdi.

Garanti BBVA Faizsiz İhtiyaç Kredisi

Yüksek tutarları emekli promosyonu kampanyası ile dikkat çeken özel bankalardan biri olan Garanti BBVA, zorlu ekonomik şartlar çerçevesinde nakde sıkışan yeni müşterileri için faizsiz kredi hizmeti sunacağını bildirdi. Hizmetin üst limiti 5 bin TL olarak belirlendi.

Akbank Faizsiz İhtiyaç Kredisi

Akbank da yeni dönemde yeni müşterileri için faizsiz kredi hizmeti sunacağını açıklayan bankalardan biri oldu. Banka, ilgili hizmetinden yalnızca mobil uygulama aracılığı ile Akbank’lı olanların faydalanabileceğini duyururken, söz konusu hizmetin üst limitini 5 bin TL olarak belirledi.

Exit mobile version