Bankalardan tüketicilere müjde: Nisan ayı ihtiyaç kredisi faiz oranları güncellendi! Garanti BBVA, Akbank, Ziraat Bankası…

2021 yılının son aylarından bu zamana kadar bir yükselen bir düşen döviz kurları ve altın fiyatları, bu dalgalı hareketleri neticesinde gündelik hayatta satılan hizmetlerin ve hizmet ürünlerinin fiyatlarına yüksek oranlı zamların yansımasına sebep oldu. Yapılan zamlardan sonra tüketicilere fahiş fiyatlar aracılığı ile satılan ürünler, aile bütçelerini direkt olarak etkiledi.

Türki Lirası’nın döviz kurları karşısında değer kaybı yaşaması ve ürünlere yansıtılan zam oranları, vatandaşların alım güçlerini düşürerek nakde sıkışmalarına sebep oldu. Ellerini hafifletmek ve hiç değilse temel ihtiyaçlarını karşılayabilmek isteyen vatandaşlar, bankaların sundukları ihtiyaç kredisi hizmetleri için araştırmalar yapmaya başladılar.

Son günlerde arama motorlarında çok sık sorgulanan ihtiyaç kredileri ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Bankalar, nisan ayının gelmesi ile birlikte ihtiyaç kredisi hizmetlerinin faiz oranlarında güncelleme yaptıklarını duyurdular.

Garanti BBVA İhtiyaç Kredisi 2022

Geliştirdiği kampanyalar sayesinde bankacılık sektöründe bir adım öne çıkmayı başaran Garanti BBVA, ihtiyaç kredisi hizmetinde nisan ayı güncellemesi yaptığını duyurdu. Bankadan 100 bin TL tutarında destek almak isteyenler için örnek hesaplama tablosu şu şekilde yayınlandı:

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi 2022

Türkiye’nin önde gelen kamu bankalarından olan Ziraat Bankası da ihtiyaç kredisi hizmeti için faiz güncellemesine gittiğini duyurdu. Banka, 100 bin TL tutarında nakit desteği almak isteyenler için örnek hesaplama tablosunu şu şekilde oluşturdu:

Akbank İhtiyaç Kredisi 2022

Akbank da yeni ayın ilk müjdesini vererek ihtiyaç kredisi hizmetinin faiz oranlarını güncellediğini duyuran bankalardan biri oldu. 100 bin TL’lik destek almak isteyen vatandaşlar için örnek hesaplama tablosu şu şekilde oluşturuldu:

Exit mobile version