Bankanın Önünde Kuyruklar Oluştu! Başvurana Anında 5.000 TL Veriliyor

Acil nakit ihtiyacı olanlara güzel haber Ziraat Bankası’ndan geldi. Ziraat Bankası’nın yeni kredi kampanyasıyla başvuru yapanlara anında 5 bin TL ödeme yapılıyor.

Paraya ihtiyacı olan vatandaşlar düşük faizli kredileri araştırmaya başladı. Vatandaşlar uygun finansmanlı kredi araştırması yaparken beklenen güzel haber Ziraat Bankası’ndan geldi. Ziraat Bankası tarafından yeni kredi kampanyasının ayrıntıları paylaşıldı. Buna göre Ziraat Bankası tarafından paylaşılanlara göre 6,517 TL karşılığında 5 Bin TL kredi alınabileceği belirtildi. 24 ay vadeli 5 bin lira kredi çekenler yüzde 1.79 faiz oranıyla aylık 272 TL ödeme yapacak.

Uygun Şartlara Sahip Olanlara Aynı Gün İçinde Para Verilecek

Acil nakit para ihtiyacı olan vatandaşlar Ziraat Bankasının tüketici kredi kampanyasına başvuru yapabilir ve eğer kredi şartlarına uygunsa aynı gün içinde parasını alabilir.

Ziraat Bankası Kredi Kampanyası Özellikleri

Dilediğiniz ödeme seçenekleriyle esnek bir yapıya sahip olan kredi kampanyasında 50 bin liraya kadar olan kredilerde vade sayısı 36 ay olurken 50 bin lira ile 100 bin lira arasında olan krediler için vade sayısı 24 ay oluyor. 100 binden fazla olan kredilerde ise vade sayısının 12 ay olduğu aktarıldı. Şahsi ve/veya maddi teminat alınmadığı belirtilirken örnek hesaplama ise şu şekilde;

Ziraat Bankası Örnek Kredi Hesaplaması

Ziraat Bankası hesaplama aracına göre, %1,79 faiz oranı ile 36 ay vadeli 5 Bin TL çeken bir vatandaşın aylık 203,72 TL geri ödeme yapması gerektiği paylaşılırken Ziraat Bankası tarafından bir uyarı yapıldı. Bu uyarıda hesap makinelerinin sadece bilgi amaçlı olduğu ve bağlayıcı bir fiyat içermediği ifade edildi. Bu nedenle paraya ihtiyacı olan vatandaşlar en doğru bilgiye banka şubelerine giderek ulaşabilirler.

Exit mobile version