Bankasından emekli maaşı alanlar: Süresi bitmeden başvurunuzu yapın!

Bankasından emekli maaşı alan milyonlarca kişi için duyuru yapıldı! Bankalar emeklilere banka değişikliği söz konusu olduğunda yüksek miktarlarda promosyon verirken ING de maaşını taşıyanlara özel nakit ödeme fırsatını açıkladı. Bu kapsamda emeklilere promosyon dışında farklı ödemeler de yapılacak. İşte detaylar…

“Emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 2.750 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Ayrıca emekli yakını getirenler toplamda 1.250 TL’ye varan promosyon kazanıyor. Siz de maaşınızı kolayca ING’ye taşıyın, nakit promosyon fırsatlarını kaçırmayın.
Ayrıca Maaşını ING’ye taşıyan emekliler 3 ay boyunca Turuncu Ekstra avantajlarından harcama koşulu olmadan yararlanıyor. Emekli maaşını taşıyanlara, %2,09’dan başlayan faiz oranıyla ihtiyaç kredisi ING’de! Üstelik, kredi tahsis ücreti yok!” açıklamasıyla duyurulan kampanyanın detayları bankanın internet sitesi üzerinden yayımlandı.

MAAŞA GÖRE ÖDEME TUTARLARI

1 aylık toplam gelir/aylık tutarınız,

1500 TL’ye (1.500 TL hariç) kadar ise 1.850 TL,
1.500 TL – 2.500 TL (2.500 TL hariç) arası ise 2.300 TL,
2.500 TL ve üzeri ise 2.750 TL nakit promosyon ödemesi alırsınız.

Kampanyadan emekli maaşını 3 yıl boyunca bankamızdan alma taahhüdü veren ve nakit promosyon ödemesi alan mevcut ve yeni emekli maaş müşterilerimiz yararlanabilir.

Promosyon ödemesinden faydalanmak için herhangi bir ürün koşulu bulunmamaktadır.

Promosyon taahhütnamesinin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 1.500 TL’ye kadarsa 1.850 TL, 1.500 TL-2.500 TL arasındaysa 2.300 TL, 2.500 TL’nin üzerindeyse 2.750 TL nakit promosyon ödenir.

Kampanya 8 Nisan 2022 – 31 Mayıs 2022 tarihleri arasında nakit promosyon alan müşteriler için geçerlidir. Bu tarihler dışında promosyon alan müşteriler kampanyadan yararlanamaz.

EMEKLİ ARKADAŞINI GETİR KAMPANYASI

ING tarafından yapılan açıklamalar şöyle oldu:

Bankamız müşterileri, Bankamıza yönlendirdikleri emekli müşterilerin 3 yıl boyunca her ay düzenli olarak emekli maşını ING’den alması koşuluyla ve ilk maaş ödemesinin ardından yönlendirilen her bir emekli maaş müşterisi için 250 TL nakit promosyon kazanacaktır.
Nakit hediye, yönlendirilen emekli müşterinin ilk maaşının ve nakit promosyonunun hesabına ödemesini takip eden ayın ikinci haftasında ödenecektir.
Yönlendirilen emekli müşterisi için son 90 gün içerisinde Bankamıza emekli maaşı yatmış olması durumunda kampanya ödülünden yararlanılamaz.
Kampanyadan yararlanabilmek için kampanya katılım tarihinden sonra 90 gün içerisinde ilk maaş ödemesi ve nakit promosyonun yatmış olması gerekmektedir. Aksi takdirde kampanyadan yararlanılamaz.
Kampanyaya dahil olunabilmek için referans veren ING müşterisi ARKADAS yazıp 2205’e sms göndermesi durumunda tarafına bir kod gönderimi yapılacaktır.
Referans olunan emekli REFERANS boşluk referans olan kişiye gelen kodu yazarak 2205’e sms göndermesi gerekmektedir. Referans olan kişiye gelen kodun 10 gün içerisinde gönderilmesi gerekmektedir, aksi takdirde kampanyadan faydalanamayacaklardır.
Kampanya ödemesi referans olunan emekli müşterinin nakit promosyonu hesabına geçtikten sonraki ay açık vadesiz TL hesabına ödenecektir.
Kampanyaya bankamız bireysel müşterileri katılabilir. Referans olunan kişinin ise emekli maaş müşterisi olması gerekir. Müşterilere ait SMS gönderilen cep telefonu numaralarının banka sistemlerinde teyitli olarak kayıtlı olması gerekmektedir.
Daha önce kullanılan kod bir daha kullanılamaz.
Referans olan kişiye iletilecek olan kod, aynı kişi tarafından kullanılamaz.
Kampanya kapsamında en fazla 5 emekli yönlendirmesi için toplamda en fazla 1250 TL nakit ödül kazanabilir. Gönderilecek olan ilk 5 sms kodu kampanyada değerlendirmeye alınacaktır.

Exit mobile version