EkonomiGündem

Bankkart sahiplerinin 6 gün içinde yapması gerekiyor: 500 TL hediye edilecek!

Ziraat Bankası Bankkart sahiplerine özel bilgilendirme yaptı. Bankkart sahiplerinin 6 gün içinde yapması gerekiyor. 6 gün içinde belirtilen kampanyaya katılan müşterilere 500 TL hediye edilecek. Kampanyanın detayları da tek tek açıklandı.

Ziraat Bankası’ndan Bankkart kampanyalarıyla ilgili duyuru yapıldı. Banka, elektronik eşya alışverişi yapan müşterilerine 500 TL kazandıracak. Yapılan açıklamada, tek seferde yapılacak 2.000 TL – 9.999 TL arası alışverişe 150 TL, 10.000 TL ve üzeri alışverişe 500 TL Bankkart Lira verileceği belirtildi.

ZİRAAT BANKASI KAMPANYASININ DETAYLARI;

Bankkart’ınız ile elektronik eşya sektöründe faaliyet gösteren üye işyerlerimizde Bankkart POS’undan tek seferde yapacağınız 2.000 TL – 9.999 TL arası alışverişinize 150 TL, 10.000 TL ve üzeri alışverişinize 500 TL Bankkart Lira verilecektir.

Kampanya 17-31 Ekim 2022 tarihleri arasında geçerlidir.

Bir müşteri kampanyadan en fazla bir defa faydalanabilir.

Ana faaliyeti elektronik sektörü olmayan e-ticaret ve ana faaliyeti elektronik sektörü olmayan fiziki üye işyerlerinden yapılacak elektronik eşya alışverişleri kampanyaya dahil değildir.

Bankkart, Bankkart Genç ve Bankkart Başak sahibi müşteriler kredi kartı ve banka kartı özelliği ile kampanyadan faydalanabilir.

Kampanyaya Bankkart Mobil veya bankkart.com.tr kanallarından katılım sağlanabilir.

Kampanya koşullarını sağlayan müşterilere Bankkart Liralar yapılan işlem sonrası anında yüklenecektir.

Kampanyaya asıl kart sahipleri katılabilir. Ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.

Kampanyaya kampanya tarihleri içerisinde katılım sağlamayan müşteriler kampanyadan faydalanamayacaktır.

Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler, iptal/iade işlemleri ve Bankkart ücretsiz ile yapılan işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade/iptal edilmesi durumunda verilen Bankkart Lira geri alınacaktır. Bankkart Kumbara’da yeterli Bankkart Lira bulunmaması halinde kalan tutar hesaba veya kredi kartına borç olarak yansıtılacaktır.