Gündem

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı yeni bölümü ile herkesi ekrana kilitleyecek! Isabel Oruç’u kimin öldürdüğünü öğrenecek mi? Yeni bölümde neler yaşanacak?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin, son bölümünde yaşanan heyecan dolu olayların ardından, yeni bölümde dizide neler yaşanacağı merak ile beklenmeye başlandı.

Hem Oruç’un başına gelenler hem de kardeşlere kurulan diğer kumpaslardan sonra bu bölümde yaşanacak olan gelişmeler üzerine pek çok farklı senaryo kuruldu. İzleyiciler, hangi senaryonun doğru çıkacağını görmek için heyecanla perşembe akşamını bekliyorlar.

Oruç’un Acı Ölümü!

Midilli’ye yapılan kuşatmanın kaldırılması amacı ile düşmanları ile savaşan Oruç Reis, Pietro’nun getirilmesi durumunda Konrad’a Leonardo Barbarigo’yu özgür bırakacağını bildirmişti. Ancak Konrad’dan önce davranan Pietro, kaçmayı başardı. Kaçış sonrasında ilk iş Oruç Reis ve leventlerine saldırmak olan Pietro, tüm kadronun ölümüne sebep olmuştu. Pietro’nun saldırısı sonrasında yakılan cesetler arasında Oruç Reis’i arayan İlyas, aradığı cesete bir türlü ulaşamamıştı.

Oruç gerçekten öldü mü? Oruç’un bedeni bulunabilecek mi? Oruç’un gerçekten ölmüş olması durumunda düşmanlar, sevdiklerine neler yapacaklar?

Isabel Oruç’un Ölümünü Öğrenecek Mi?

Ünlü oyuncu Pelin Akil’in hayat verdiği Isabel karakteri, dizinin hikayesine dahil olduğu günden beri izleyici tarafından oldukça fazla sevilmeyi başardı. Son zamanlarda Isabel’in yaşadığı zorlu süreç sonrasında bir de Oruç’u kaybetmesi, Isabel’in bu durumdan nasıl etkileneceği konusunda büyük ilgi uyandırdı.

Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan bölümde Oruç ile yollarını ayırma kararı alan Isabel, bu hafta Oruç’un ölüm haberini alacak mı? Oruç’un Şahbaz tarafından öldürülmüş olması, Isabel’in nasıl tepki vermesine sebep olacak? Oruç’un ölümünden sonra Isabel neler yaşayacak?

27 Ocak Perşembe Yayında!

Yılbaşından sonra verilen 2 haftalık tatilin ardından bomba gibi dönen Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi, bu hafta da kaldığı yerden devam edecek. Dizinin bu hafta ki bölümünde hem Oruç Reis ile hem de diğer ana karakterler ile ilgili birçok detay merak edilirken, Pietro’nun kardeşine kavuşup kavuşamayacağı merak edilen diğer bir başlık oldu.

Tüm merak edilen sorulara cevap verecek olan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı, yeni bölümü ile 27 Ocak Perşembe günü TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.