Barış Akarsu Merhaba filmi için hazırlanan ünlü oyuncu Almila Ada, güzelliği ile büyüledi!

Ekranların sevilen genç oyuncularından birisi olan Almila Ada, şimdilerde İclal Aydın’ın kaleme aldığı ve aynı isimle Kanal D ekranlarına uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisinde “Dönüş” karakterine hayat veriyor. Sergilediği oyunculuk performansı ve güzelliği ile izleyici kendisine hayran bırakmayı başaran genç oyuncudan, bir yeni proje haberi daha geldi.

Geçtiğimiz günlerde Barış Akarsu Merhaba filminden çekildiğini duyuran Aslı Bekiroğlu’ndan sonra kadın karakter arayışında yapımcıların takibine takılan Almila Ada, ilgili film projesi ile el sıkıştı. Genç oyuncunun hayranlarını sevindiren bu durum ile birlikte, oyuncunun güzelliği de sosyal medyada gündem oldu.

Aslı Bekiroğlu’nun Yerini Aldı!

Geçtiğimiz günlerde bir ödül töreninde görüntülenen oyuncu Aslı Bekiroğlu, basın mensuplarının kendisine yönlendirdiği soruları yanıtladı. Genç yaşta, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden şarkıcı Barış Akarsu’nun hayatının ele alınacağı Barış Akarsu Merhaba isimli film projesine ilişkin sorulara da kaçamak cevaplar veren Aslı Bekiroğlu, kariyer hayatını dahi etkileyecek bir açıklamaya imza attı.

Basın mensubunun “trajik bir şekilde hayatını kaybeden Barış Akarsu için ne diyeceksiniz?” sorusuna bir anda gülümseyen ve sonrasında da “ne diyeyim hayatım Allah sabır versin” diyerek yanıt veren Bekiroğlu, sosyal medyadan büyük tepki aldı. Bunun üzerine Instagram hesabından açıklamada bulunan Bekiroğlu, projeden çekildiğini ve o açıklamayı yaparken filmin konusuna dair spoiler vermemek adına acemice bir çaba içine girdiğini ifade etti.

Aslı Bekiroğlu’nun film projesinden çekilmesinin ardından, boşalan koltuğu doldurmak amacı ile harekete geçen yapım ekibi, Almila Ada ile anlaştığını duyurdu.

Barış Akarsu’nun Kız Arkadaşını Canlandıracak!

Genç oyuncu Almila Ada, önümüzdeki günlerde çekimleri başlayacak olan Barış Akarsu Merhaba filminde, merhum şarkıcının kız arkadaşı Zeynep’i canlandıracak.

Takipçilerinden Onayı Aldı!

Instagram hesabından, şık elbisesi ile çekilmiş olan bir fotoğrafını paylaşan Almila Ada, güzelliği ile takipçileri tarafından övgü yağmuruna tutuldu.

Exit mobile version