Magazin

Barış Akarsu Merhaba Filminden İlk Görüntüler Paylaşıldı! İsmail Ege Şaşmaz’ı Görenler Barış Akarsu’dan Ayırt Edemedi!

Trajik bir şekilde çok genç yaşta aramızdan ayrılan rock yıldızı Barış Akarsu’nun hayatının konu alındığı ‘Barış Akarsu Merhaba’ filminin çekimlerine start verildi. Bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden ve tüm Türkiye’yi yasa boğan Barış Akarsu’yu İsmail Ege Şaşmaz’ın canlandıracağı filmin setinden ilk kareler paylaşıldı. Ünlü oyuncunun film imajını görenler şaşkınlığını saklayamadı. Ayrıntılar karşınızda…

Barış Akarsu Merhaba filminin çekimleri, trajik bir şekilde hayata gözlerini yuman rock yıldızının memleketi Amasra’da başladı. Merakla beklenen filmden ilk kareler paylaşıldı.

Çekimlere Başlanmadan Yaşanan Kriz Çok Konuşuldu

Barış Akarsu’nun hayatının anlatacağı film, daha çekimlere başlanmadan önce de en çok konuşulan konular arasında yer almıştı. Büyük bir kriz yaşanan filmde; Barış Akarsu’nun sevgilisini oynayacak olan Aslı Bekiroğlu basın mensuplarına bir demeç vermiş ve Barış Akarsu hakkında uygunsuz olarak nitelendirilen sözler söylemişti. Bu sözlerin ardından büyük tepkiler alan Aslı Bekiroğlu, eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

Yaşanan Kriz Almila Ada’ya Fırsat Oldu!

Filmin çekimlerine sayılı günler kala yaşanan bu kriz, filmin en çok konuşulanlar arasında yer almasına neden olmuştu. Aslı Bekiroğlu sert eleştirilerin ardından filmdeki rolünden ayrılmıştı. Aslı Bekiroğlu’ndan boşalan rol ise Almila Ada’ya verildi. Barış Akarsu Merhaba filminden ünlü rock yıldızının kız arkadaşını Almila Ada canlandıracak.

Barış Akarsu İmajı Büyük Beğeni Topladı

Çekilen filmde Barış Akarsu’ya hayat verecek olan ünlü oyuncu İsmail Ege Şaşmaz, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Instagram hesabı üzerinden birkaç fotoğraf karesi paylaşan ünlü oyuncu, Barış Akarsu imajını takipçilerinin beğenisine sundu.

İsmail Ege Şaşmaz’ın bu paylaşımı, hayranlarının büyük beğenisini topladı. Başarılı oyuncunun Barış Akarsu’ya olan benzerliği, görenleri şaşırttı.