Barış Murat Yağcı, yarışmadan elenmesine sebep olarak gösterilen Nisa’yı çabuk unuttu! Yeni aşkının iddialı pozları sosyal medyada gündem oldu!

Basketbolcu olarak başlayan kariyer hayatına sakatlandıktan sonra manken olarak devam eden ve sonrasında da oyunculuk mesleğinde tecrübe edinerek Arka Sokaklar dizisi başta olmak üzere birkaç projede daha yer alan Barış Murat Yağcı, son iki yıldır Survivor yarışması ile gündemden düşmemeyi başarıyor.

İlk olarak 2020 yılında katılmış olduğu Survivor yarışması ile geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran ve yarışma esnasında bulunduğu Kırmızı Takım ile yaşadığı problemler neticesinde karşı takıma geçen Barış Murat Yağcı, efendiliği ile gönüllere taht kurdu. SMS potansiyeli oldukça yüksek olduğu bilinen Yağcı, 2020 senesinde Survivor yarışmasının finaline kadar ulaşmış ancak finalde, rakibi Cemal Can Canseven’e kupayı kaptırmıştı.

2020 yılında Mavi Takım’a geçtikten sonra takım arkadaşı Nisa ile yakınlaşan ve yarışma sonrasında da sevgili olduklarını açıklayan Barış Murat Yağcı, bu sene tekrar Survivor yarışmasına katıldı. Karşı takımda ayrıldığı sevgilisi Nisa’nın da olması ile ilgili olarak zor günler geçiren Yağcı’nın yarışmaya veda etmesine, Nisa’yı görmekten ötürü yaşadığı buhranın sebep olduğu gösterildi. Ancak Yağcı, yarışmadan elenir elenmez yeni bir aşka yelken açtı ve geçtiğimiz günlerde yeni sevgilisi ile pozlarını paylaştı.

Barış Murat Yağcı Almanya Dönüşü Yeni İlişkisini Açıkladı!

Survivor All Star’da, 2020 yılında sergilediği başarılı performansı sergileyemeyen ve elenen Barış Murat Yağcı, yarışmadan elenir elenmez soluğu Almanya’da aldı. Almanya dönüşü yeni bir haber vereceğini söyleyerek takipçilerini heyecanlandıran Yağcı, yeni bir aşka yelken açtığını duyurdu.

Fotoğrafını Paylaştı!

Instagram hesabından soruları yanıtlayan Barış Murat Yağcı, bir takipçisinin “yengemizi görmek istiyoruz” mesajı üzerine, yeni sevgilisi ile fotoğrafını paylaştı. Yağcı’nın yeni sevgilisinin Laura Celine isminde bir model olduğu öğrenildi.

Sevgilisi İstanbul’a Geldi!

Barış Murat Yağcı ile ilişkiye başladığının öğrenilmesinin ardından hızlı bir şekilde takipçi sayısı artan model, geçtiğimiz günlerde İstanbul’a gelerek bir paylaşım yaptı.

Exit mobile version