Ekonomi

Başarılı listelemenin ardından Ukraynalı kripto borsası WhiteBIT’in tokeninin fiyatı birkaç kez arttı

Avrupa’nın Ukrayna menşeli en büyük kripto para borsası WhiteBIT, yerli tokeni WBT’yi başarıyla listeledi. Bu olay kripto para piyasasında benzeri görülmemiş bir rezonansa neden oldu. Listelemenin ilk saatinde, WBT jetonu 80 ülkeden 100.000’den fazla kullanıcı tarafından alınıp satıldı ve talep sayısı bazen dakikada 800 bini aştı.

USDT ile birlikte WhiteBIT borsasında işlem gören WBT’nin listelenmesi, kullanıcılar arasında çılgınlığa neden olmakla kalmadı, aynı zamanda varlığın değerinde istikrarlı ve istikrarlı bir büyüme gösterdi. Ticaret 1,9 dolardan başladı ve saatler içinde WBT’nin fiyatı 5,5 dolara yükseldi.

“WBT token lansmanının ikinci turuyla bir kez daha harika bir sonuç gösterdik. Sonuçtan ve kripto para topluluğu tarafından WhiteBIT tokenine gösterilen talep ve heyecandan gerçekten memnunum. WhiteBIT’in tamamına minnettarım. ekip, çünkü tamamen teknik terimlerle her dakika bu kadar çılgınca sayıda isteğe ayak uydurmak kolay değil, ama başardık.En iddialı girişimleri ve planları uygulamaya hazır olduğumuzu kanıtladık.WBT jetonunun olduğuna inanıyorum. WhiteBIT CEO’su Volodymyr Nosov, “Kullanıcı konforunu sağlamak için token’ı tam olarak bunun için başlattık” dedi.

Hatırlatmak gerekirse, 14 Ağustos’ta WhiteBIT borsası kendi tokeni WBT’nin fırlatma rampasını tanıttı. Borsanın piyasa teklifi o kadar yüksek talep gördü ki, ilk satışın bir parçası olarak verilen 1 milyon WBT jetonu, alım satım başladıktan sadece 15 dakika sonra satıldı.

Referans: WhiteBIT, Avrupa’nın en büyük kripto para borsasıdır. Tüm KYC ve AML gereksinimlerine uygundur. Hacken tarafından yapılan bağımsız bir denetime göre güvenlik açısından dünyanın en iyi 2 borsası arasında yer alıyor ve AAA derecesine sahip. WhiteBIT ekibi 500’den fazla üyeden oluşur.