GündemPolitika

Başkan Adayı Nişancı, rakiplerine meydan okudu

Memleket Partisi Seferihisar Belediye Başkan Adayı Hamit Nişancı, seçim ofisi açılışında rakiplerine meydan okudu.

Nişancı, “Buradan sesimi duyuyorlar, biliyorum. Onlara sesleniyorum, talana karışanlara, bu ilçenin ekmeğine el uzatanlara, sokağını, yollarını yürünemez hale getirenlere, haksız kazançla zenginleşenlere, hepsine dur demek için yola çıkıyoruz” dedi.

31 Mart Yerel Seçimlerine zorlu bir rekabetin yaşanacağı Seferihisar’da Memleket Partisi Belediye Başkan Adayı Hamit Nişancı, ilk seçim ofisini açtı. Miting havasında gerçekleşen merkez seçim ofisi açılışına ilgi yoğundu. Burada Seferihisarlı seçmenlere hitap eden Nişancı, rakiplerine meydan okudu. Nişancı, kendisine destek verenlerin kafasını çelmek için farklı oyunların sergileneceğini ifade ederek, “Bugünden sonra çalmayan telefonlarınızın çalmaya başladığını göreceksiniz. O meydanda ne işin var diyecekler, gel ne sorunun varsa biz çözeriz, diyecekler. Bizim bir tek amacımız var o da önümüzdeki 5 yılda Seferihisar’da güzel şeyler yapmak. Yüzü mutlu insanların şehri haline getirmek. Bugün kaldırımlarda yürüyemeyen, çocuğunu sabah okula getirip orada aracını bırakıp bir an önce işine gitmek için o keşmekeş trafiği çeken, ekmek kuyruğunda çamurun içinde kalan, mahallesinde zaten yaşam koşulları belimizi bükmüş, çocuk okutmak zor, ev geçindirmek zor, ekmeği aşı çoğaltmak zor bir de çamurla uğraş, imkansızlıklarla uğraş, belediyenin asli hizmetlerinin eksikliği ile uğraş.

15 SENE ÖNCE BIRAKTIĞIM YERDE DURUYOR

Dün Karakayalar’daydım, 15 sene önce nerede bıraktıysam aynen orda buldum. Yine çamur, yine yolsuzluk, yine sıkıntı ile buldum. İnşallah bu kardeşiniz 2009’da bıraktığında hep söylüyorum, şimdi burada yaşamaya başlayan vatandaşlar biraz yeni görüyorlar ama o zaman ayakkabılarınızı orada çıkarıp, Seferihisar’ın bir ucundan diğer ucuna yalın ayak yürüyebiliyordunuz. Şimdi yürüyerek gitmeyi bırakın, araçlarımızın alt takımlarının perişan olduğu bir Seferihisar’da yaşıyoruz. Bakın daha başından sözünü vereyim, bunların hepsini çok kısa bir sürede çözeceğiz, çok kısa bir sürede önce asli hizmetlerimizi halledeceğiz. Gençlerin umudunu yeşerteceğiz, bu ilçede yaşamaktan gurur duyacaklar. Onlara bir hedef koyacağız. İnşallah hep beraber başaracağız. Sevgili dostlarım, bakın bu akşamın bir hikayesi var. Aslında çok zor bir yoldan geldik. Yolda sokakta karşılaştığınız, tekrar aday olup olmayacağımı soranlara ben ‘destekleyen taraf olmaya hazırım. Ben yapılacak özellikle genç bir oluşuma her türlü desteği vermeye hazır olduğumu defalarca söyledim. Ancak 48 saat kala mecburiyetin hasıl olduğunu bilmenizi isterim. Eğer bu memleketi sadece ‘beni seçmeseniz falancalar gelir’ korkusu ile sandığa getirtip, tüm başarısızlıklarınızı unutturacağınızı sanıyorsanız, koca bir yanılgı içindesiniz.

Sadece şunu bilmenizi rica ediyorum, hiçbir şeyi istismar etmeyeceğiz. Ne memleket aşkınızı ne içimizdeki Mustafa Kemal aşkını, ne de dini inancınızı… Ben sadece belediye reisiniz olacağım.

TALANA DUR DİYECEĞİM

Anketler yapmışlar, anketlerde hepsi görünüyormuş, Hamit Nişancı yokmuş. Ya siz bunu ukalalık, narsistlik olarak anlamayın ama siz şu Hamit Nişancı gönüllülerini, sevgisini hiç anlamamışsınız. Bir türlü onu hesaba kitaba koyamamışsınız. Buradan sesimi duyuyorlar biliyorum, onlara sesleniyorum; talana karışanlara, bu ilçenin ekmeğine el uzatanlara, sokağını yollarını yürünemez hale getirenlere, haksız kazançla zenginleşenlere, hepsine dur demek için yola çıkıyoruz” şeklinde konuştu.