Başkan Soyer 30 ilçede ÜCRETSİZ dağıtıma başladı! İzmirli kadınlara özel paket

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve ekibi İzmirli kadınlar için harekete geçti. Ücretsiz dağıtılıyor.

Başkan Soyer 30 ilçede ÜCRETSİZ dağıtıma başladı! İzmirli kadınlara özel paket- 5 milyondan fazla nüfusu bulunan büyükşehir İzmir için Başkan Soyer kolları sıvadı. Tüm anne adayları ve 0-3 aylık bebeği olan doğum yapmış annelere bebek yardımı başladı. Tamamen ücretsiz olacak paketin içerikleri sıralandı. İşte detaylar…

30 İLÇENİN TAMAMINDA BAŞLADI

Büyükşehir tarafından, 30 ilçeye sahip şehrin tamamında 0 ve 3 ay bebeği olan yeni doğum yapmış annelere özel ücretsiz ve içeriğinde bir çok ihtiyaca yönelik hazırlanan paket dağıtımı sağlanıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yardım ve ücretsiz dağıtım açıklamalarında şu ifadelere yer verildi:

İzmir Büyükşehir Belediyesi 0-3 ay arası bebeği olan ailelerin ihtiyaçlarına katkı sağlamak amacıyla “Hoş geldin Bebek Seti” dağıtmayı da sürdürüyor. Bu yıl yaklaşık 10 bin aileye bu seti ulaştıran Büyükşehir Belediyesi, projeyi İzmir’in 30 ilçesinde eşzamanlı yürütüyor. Proje kapsamında ailelere bebek çantası, eldivenli alt-üst zıbın seti, şapka, battaniye, emzirme önlüğü, banyo havlusu, Prof. Dr. Selçuk Şirin tarafından kaleme alınan kitap seti (İlk Kitabım, Elma, Ay Dede, Günaydın, Renkli Ninniler, Hoş geldin) ve yeni doğan bebek adına dikilen fidan sertifikası veriliyor.

Büyükşehir’in yardımları çocuğun tüm gelişim evresinde devam ediyor. Başvuru yapmak ve yardımlardan faydalanmak isteyenlerin İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin resmi web adresini ziyaret ederken Başvuru formunu doldurmaları ya da Sosyal Yardımlar Müdürlüğü’ne giderek işlem yapmaları gerekiyor.

Exit mobile version