Başterzi’den rakibi Sengel’e ‘Deppo’ hatırlatması

AK Parti’nin 2019 yerel seçimlerinden Selçuk Belediye Başkan Adayı Osman Başterzi, rakibi Filiz Ceritoğlu Sengel’in seçim döneminde verdiği sözü hatırlatarak, “Deppo Efes hala Filiz Hanım’ın devraldığı gibi duruyor. Sayın Başkan’ın yerine getirdiği bir söze rastlayamadım. Rastlayan da yok” diye konuştu.

Başterzi, “Büyüklere masallar/13” başlığıyla gündemine aldığı Deppo Efes hakkında 2019 yerel seçimlerindeki rakibi ve Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’in vaatlerini hatırlattı.

Başterzi, “Bereketli Selçuk topraklarında, kış meyvelerinin hasat zamanı geldi çattı. Üreticinin alın terinin karşılığını alacağı günler bunlar. Nar, ayva, narenciye üreticisindeki heyecanı görünce aklıma Filiz Hanım’ın 2019’da Deppo Efes hakkındaki vaatleri düştü. Her konuda olduğu gibi bununla ilgili de projeleri vardı hesapta. Demişti ki; “Selçuk bölgemizin en etkili depolama, paketleme ve lojistik merkezi olacak. Mevcut soğuk hava tesislerine paketleme, laboratuvar, kasa imalat tesisi ve pazarlama faaliyetlerini kolaylaştırıcı birimleri ekleyecek ve gerekli altyapı yatırımlarıyla destekleyeceğiz.” Bakıyorum da Deppo Efes hala Filiz Hanım’ın devraldığı gibi duruyor. Anlayacağınız hala Sayın Başkan’ın yerine getirdiği bir söze rastlayamadım. Rastlayan da yok” sözlerini kaydetti.

Exit mobile version