Başvuru sürecinde yalnızca telefona ihtiyaç duyan ihtiyaç kredisi hizmeti duyuruldu! Mobil uygulamayı indiren herkese, 15 bin TL ödeme yapılacak!

Ekonomi şartlarının hemen hemen her kesimden vatandaşın bütçesini zorladığı şu günlerde, bankalardan ihtiyaç kredisi kampanyası haberleri gelmeye başladı. Bu noktada vatandaşların yerlerinden bile kalkmalarına gerek kalmadan ulaşabilecekleri avantajlı kredi kampanyalarını duyuran Türkiye İş Bankası, Akbank ve Yapı Kredi Bankası, arama motorlarında en çok sorgulanan bankaların arasında yer aldı.

Yapı Kredi Bankası Mobil Kredi Hizmeti 2022

Yeni dönemde arka arkaya duyurduğu avantajlı kampanyaları ile dikkat çeken Yapı Kredi Bankası, alım gücü düşen ve buna bağlı olarak da nakde olan ihtiyacı artan vatandaşlara, mobil uygulaması aracılığı ile başvuru yapabilecekleri anında kredi hizmetini tanıttı.

Banka, geliştirdiği anında kredi hizmeti için aylık faiz oranını yüzde 3,14, azami vade sayısını ise 36 ay olarak belirledi. 15 bin TL tutarında kredi çekmek isteyen vatandaşların ödeyecekleri taksit tutarı, 768,01 TL olarak hesaplandı.

Akbank Mobil Kredi Hizmeti 2022

Milyonlarca müşteriye sahip olan özel bankalardan biri olarak hizmetlerini sürdüren Akbank, yeni dönemde giderek zorlaşan ekonomik şartlara karşın nakde ihtiyacı olan vatandaşlara, mobil uygulaması ya da internet bankacılığı aracılığı ile başvuru yapılabilecek ihtiyaç kredisi hizmetini duyurdu.

Bankanın anında kredi başlığı altında sunmuş olduğu ihtiyaç kredisi hizmetinin üst limitine ilişkin bilgi verilmezken, hizmetin aylık faiz oranı yüzde 1,93, azami vade sayısı ise 36 ay olarak belirlendi. 15 bin TL’lik kredi çekmek isteyen vatandaşların ödeyecekleri taksit tutarı ise 621,10 TL olarak hesaplandı.

Türkiye İş Bankası Mobil Kredi Hizmeti 2022

Türkiye’nin önde gelen bankalarından biri olan İş Bankası da vatandaşların içlerinde bulundukları zorlu ekonomik şartlar karşısında mobil uygulaması aracılığı ile başvuru yapılabilecek olan ihtiyaç kredisi hizmetini duyurdu. Banka, ilgili hizmetinin üst limiti ve aylık faiz oranını müşterileri için özel olarak belirleyeceğini bildirirken, söz konusu hizmetin azami vade sayısının 36 ay olduğu öğrenildi.

Exit mobile version