Ege Haberleriİzmir Haberleri

Başvurular bugün sona eriyor: İzmir’de belediye 10 Bin TL verecek!

İzmir’de belediye yarışma duyurusunda bulundu. Bu kapsamda yapılan açıklamada, Barış Selçuk’un anısını yaşatmak için düzenlenen yarışma başvurularının 5 Kasım tarihinde yani bugün sona ereceği bildirildi. Yarışmada birinci olanlar için yapılan açıklamada ise 10 bin TL ödül verileceği bildirildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, İzmir Büyükşehir Belediyesi Barış Selçuk Gazetecilik Ödülleri için başvurular bugün sona eriyor. a) İzmir Kent Haberi b) Ulusal Haber c) Haber Fotoğrafı d) TV’de İzmir Kent Haberi kategorisinde düzenlenen yarışma için birinciye bu sene 10 Bin TL ödül verilecek.

KATILIM KOŞULLAR

1) Yarışmaya katılacak eserlerin, 5 Ağustos 2020 ile 5 Ekim 2021 tarihleri arasında yayınlanmış olması gerekir.

2) Katılım, kişisel başvuru esasına göre yapılır; adaylar, yarışmaya en fazla iki ayrı ana dalda birer eserle başvurabilir.

3) Uluslararası yarışmalar dışında, başka kurum ve kuruluşların düzenledikleri yarışmalarda ödül almış eserler, Barış Selçuk Gazetecilik Ödülleri’ne aday gösterilemez. Yarışmaya aday gösterilen bir eserin daha önce herhangi bir yarışmada ödül aldığı, Barış Selçuk Gazetecilik Ödülleri jürisinin değerlendirmesi sırasında anlaşılırsa, söz konusu eser yarışma dışı bırakılır. Jüri kararının açıklanmasından sonra anlaşılması durumunda ise, jürinin aldığı karar iptal edilir ve ödül geri alınır.

4) Eseri meydana getirenlerin aralarında bir kişiyi aday göstermeleri halinde ödül sadece bu adaya verilir. Kolektif bir çalışma ürünü olan eser ile yarışmaya tek başına başvuruda bulunan kişi, haberde imzası bulunan diğer kişi veya kişilerden feragat yazısı getirmek zorundadır.

5) Adaylık başvurusu 5 Kasım Cuma akşamı saat 17.30’da sona erer. Eserler İzmir Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası Konak Mahallesi 895 Sokak No: 7 Kat: 1 Konak –İzmir adresine www.izmir.bel.tr adresinde bulunan başvuru formu ile birlikte ulaştırılabilir. Geciken başvurular kabul edilmez.