Başvurular TC kimlik numarasıyla yapılacak: Acil paraya ihtiyacı olanlar dikkat!

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarını merak ediyor. QNB Finansbank, resmi internet sitesi üzerinden açıklama yaptı. Banka, en çok tercih edilen 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisine ilişkin detayları duyurdu. Buna göre ihtiyaç kredisini çekenler için 3 ay sonra ödeme imkanı sunuldu.

Vatandaşlar acil olarak nakit ihtiyaçlarını karşılamak için bankaların kredi kampanyalarını yakından takip ediyor. QNB Finansbank tarafından açıklama geldi. Banka, aylık 1,39’dan başlayan faiz oranlarıyla 3 ay ertelemeli kredi vereceğini duyurdu. 3 ay ertelemeli krediye TC kimlik numarası ve cep telefonu bilgisiyle başvuru yapılıyor.

İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

QNB Finansbank tarafından yapılan açıklama şöyle denildi;

QNB Finansbank’ta hesabınız varsa “Hemen Başvur” butonuna tıklayabilir, başvurunuzu anında gerçekleştirebilirsiniz.

QNB Finansbank müşterileri, 0850 220 8 573 numaralı Alo Kredi hattımızı arayarak da 7/24 ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirler.

Kredi başvurunuzu dakikalar içerisinde Türkiye’ nin krediye özel ilk mobil uygulaması KrediGO aracılığıyla yapmak için mobil uygulamamızı buradan tıklayabilirsiniz.

TC Kimlik numaranızı 5030’a SMS atarak anında başvuruda bulunabilirsiniz.

İnternet Şubesi ve QNB Mobil üzerinden yapılan başvurularda herhangi bir belge talep edilmemektedir. Farklı kullanım amaçlarına yönelik kredi çeşitleriyle sizleri rahatlatacak finansman çözümlerimiz için diğer ürünlerimizi de inceleyebilirsiniz.

QNB Finansbank İnternet Şubesi ve QNB Mobil şifrenizi henüz almadıysanız ya da şifrenizi unuttuysanız şifrenizi almak yada sıfırlamak için buraya tıklayabilirsiniz.

Exit mobile version