Gündem

Batuhan Karacakaya, parkurlardan sonra strateji masasında da kendine hayran bıraktı! Meğer Nisa’yı eleme potasına göndermesinin sebebi, kimsenin fark etmediği o detaymış!

10 yılı aşkın süredir ekranlara gelen ve ciddi bir hayran kitlesine sahip olan Survivor yarışması, bu sene de şubat ayında yayınlanan ilk bölümü ile birlikte sezona hızlı bir giriş yaptı. All Star konsepti ile ekranlara gelen yarışmada, parkurların zorluk seviyelerinin arttığı ve her bir yarışmacının kupayı kazanmak için oldukça hırslı olduğu gözlendi. Ancak gel gelelim ki yarışmanın finaline günler kala, herkesi şaşırtan birçok eleme yaşandı ve sonuç olarak şu an adada son 5 yarışmacı kaldı.

Survivor hayatına devam eden 5 yarışmacıdan birisi olan oyuncu Batuhan Karacakaya, geçtiğimiz sezon da yarışmaya katılmış ancak istediği fiziksel ve duygusal performansı sergileyemeyerek yarışmanın sonuna kadar gelmeyi başaramamıştı. Bu sene yarışmaya oldukça iyi hazırlanan ve bu hazırlığı parkurlarda ki hızı ve ada yaşantısı ile gözler önüne seren Batuhan Karacakaya, son hamlesi ile zekasının da yarışmaya oldukça uygun olduğunu gösterdi.

Batuhan’dan Stratejik Hamle!

Efsane dizi Aşk-ı Memnu ile ünlenen Batuhan Karacakaya, şu sıralar da Survivor yarışması ile gündeme gelmeyi başarıyor. Günler sonra düzenlenecek olan final gecesi öncesinde tüm gücünü ortaya koyarak son bireysel dokunulmazlık oyunlarını kazanmayı başaran Batuhan, elenme potasına Nisa’yı göndererek herkesi oldukça şaşırttı.

Batuhan’dan Açıklama!

Eleme potasına Hikmet yerine Nisa’yı göndermesi oldukça tepki çeken Batuhan, bu hamlesinin sebeplerini tek tek açıkladı. Dokunulmazlığı kazanan isim kim olur ise olsun Hikmet’in eleme potasına gireceğini belirten Batuhan, Hikmet’i söylemesi durumunda ikinci dokunulmazlıkta kazanan ismin kendisini söyleyebileceğini düşündüğünü belirtti. Batuhan, bu durumun önüne geçmek için ilk olarak Nisa’nın ismini verdiğini, sonrasında çıkacak olan ismin çok yüksek olasılıkla Hikmet olacağını, böylelikle de kendi isminin söylenmesinin önüne geçtiğini açıkladı.

“Survivor Panaroma Koltuğuna Otursun!”

Batuhan’ın bu stratejik hamlesi üzerine yarışmanın takipçileri “Batuhan Survivor Panorama koltuğuna otursun” yorumlarında bulunarak, Batuhan’ın zekasını takdir ettiklerini gösterdiler.