Kamu

Bayraklı Belediyesi yarın için duyurdu: Ücretsiz olacak, tüm vatandaşlar davetli!

İzmir Bayraklı Belediyesi yaptığı açıklama ile Bayraklı’da yaşayanlara duyuruda bulundu. Belediye açıklamasında, yarın yani Temmuz Cuma günü Onur Mahallesi Atatürk Açıkhava Tiyatrosu’nda konser verileceğini açıkladı. Konser ile ilgili açıklamada bulunan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Tüm yurttaşlarımızı şarkılarla, türkülerle eğlenmek için konserimize davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yarın İzmir Bayraklı’da konser yapılacak. Belediye yaptığı açıklama ile Hilmi Yarayıcı konseri duyurusunda bulundu. Saat 21:00’da gerçekleşecek konser, Onur Mahallesi Atatürk Açıkhava Tiyatrosu’nda yapılacak.

Açıklama yapıldı

Konser açıklamasında bulunan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Birçok olumsuzluğun ardından dinlenmeye, eğlenmeye zamanımız olmamıştı. Ama artık Bayraklı Belediyesi olarak yurttaşlarımızla daha sık bir araya geleceğimiz, eğleneceğimiz, sohbet edeceğimiz etkinliklerde buluşuyoruz. Bunlardan biri de 1 Temmuz’daki konserimiz olacak. Tüm yurttaşlarımızı şarkılarla, türkülerle eğlenmek için konserimize davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Bayraklı’daki konsere vatandaşlar ücretsiz olarak katılım sağlayabilecekler.