Gündem

Bayraktar sosyal medyadan duyurdu: Öğrencilere tablet bilgisayar hediye edilecek!

Türkiye’de corona virüsü nedeniyle öğrenciler uzaktan eğitim görmeye devam ediyorlar. Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medya hesabı üzerinden öğrencileri sevindirecek bir açıklamada bulundu. Bayraktar tarafından yapılan paylaşımda 5 bin öğrenciye tablet bilgisayarı hediye edileceği bildirildi.

Türkiye’de corona virüsü salgını nedeniyle milyonlarca öğrenci uzaktan eğitim görüyor. Ancak bazı öğrenciler bilgisayarları olmadığı için sıkıntı yaşıyorlar. Bu nedenle çeşitli destek açıklamaları yapılmaya başlandı.

5 bin adet hediye edilecek

Selçuk Bayraktar sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile uzaktan eğitime ulaşmaya fırsatı olmayan öğrenciler için 5 bin tablet bilgisayar hediye edileceğini duyurdu.

İşte o açıklama

Bayraktar tarafından yapılan açıklamada, ”Türkiye’mizin dört bir köşesindeki cevherlerimiz için. BAYKAR olarak 5.000 öğrenciye uzaktan eğitimlerine katkı sunmak için tablet bilgisayar hediye ediyoruz. Dünyanın en iyi mühendislerinin, sanatçılarının, bilim insanlarının yetişmesi umuduyla.” İfadeleri kullanıldı.