Ekonomi

Bayram bitti, hediyesi bitmedi: 15 TL’ye 40 bin TL ödeyen Vakıfbank, ihtiyaçları karşılamaya ant içti!

Gelişen olumsuz ekonomik koşulların gündelik hayat şartlarını giderek ağırlaştırması, vatandaşların alım güçlerinin düşmesine ve buna bağlı olarak da nakde olan ihtiyaçlarının artmasına sebep oldu. Bir taraftan ay sonunu getirmeye çalışan bir taraftan da temel ihtiyaçlarını karşılamaya çalışan vatandaşlar, içinde bulundukları nakit sıkışıklığına çözüm olabilmesi açısından bankaların ihtiyaç kredisi hizmetlerini araştırmaya başladılar. Bu noktada devreye giren kamu bankası Vakıfbank, bayram için özel olarak geliştirmiş olduğu kredi hizmetinin başvurulara hala açık olduğunu duyurdu.

Vakıfbank Bayram Kredisi Kampanyası 2022

Vakıfbank, yeni dönemde nakde sıkışıklığı olan vatandaşlara bayram kredisi hizmeti sunacağını açıkladı. Söz konusu hizmetinin üst limitini 125 bin TL, azami vade sayısını 36 ay olarak belirleyen banka, aylık ortalama faiz oranını ise yüzde 1,55 olarak duyurdu. Bu verilere ek olarak, ilgili hizmetten yararlanan vatandaşlara 3 ay ödeme erteleme fırsatının da tanınacağı bilgisi paylaşıldı.

Vakıfbank Bayram Kredisi Kampanyası Örnek Hesaplama Tablosu

Vakıfbank tarafından geliştirilmiş olan bayram kredisi kampanyasının örnek tablosu şu şekilde oluşturuldu:

  • Kredi tutarı: 40 bin TL
  • Aylık faiz oranı: Yüzde 1,55
  • Vade sayısı: 36 ay
  • Kredi tahsis ücreti: 200 TL
  • Aylık taksit tutarı: 1.534,25 TL

Vakıfbank Bayram Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Vakıfbank tarafından geliştirilmiş olan bayram kredisi kampanyasına banka şubeleri aracılığı ile başvuru yapmak mümkündür. Banka, banka şubelerine gitmeye vakti olmayan ya da çeşitli sebeplerden ötürü şubelere giderek vakit harcamak isteyen vatandaşlar için SMS başvurusu yolunu da açmıştır. Söz konusu hizmete SMS aracılığı ile başvuru yapmak isteyen vatandaşların KREDI, T.C. kimlik no, doğum tarihi, aylık gelir bilgilerini aralarında birer boşluk bırakıp yazmaları ve 5724’e kısa SMS göndermeleri yeterlidir.