Bayram gelmeden hediyesi geldi: İhtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,49’a kadar düştü!

Yeni dönemde gelişen zorlu ekonomik şartlara karşın mücadele etmeye çalışan ancak Türk Lirası’nın döviz kurları karşısında değer kaybetmesinden ötürü zamlanan gündelik hayat ürünlerini almak konusunda mücadelesi yeterli olmayan vatandaşlar, düşen alım güçlerini toparlayabilmek ve nakde olan sıkışıklıklarını çözüme kavuşturabilmek adına bankaların ihtiyaç kredisi hizmetlerini araştırmaya başladılar.

Bankaların kendi işletme politikaları çerçevesinde geliştirmiş oldukları ihtiyaç kredisi hizmetleri arasında kendileri için en uygun olan hizmete ulaşabilmek isteyen vatandaşlar, bayram öncesinde faiz oranı araştırmasına girdiler. Bu noktada bankalardan sevindirici haber geldi. Birçok banka, bayram öncesinde ihtiyaç kredisi faiz oranlarında düzenleme yaptığını duyurdu.

En Düşük Faiz Oranı Denizbank’ta!

Geliştirdiği ihtiyaç kredisi hizmetleri ile dikkat çeken özel bankalardan biri olan Denizbank, bayram öncesinde faiz oranlarını düşüren bankalardan biri oldu. Tüm bankalar arasında en düşük faiz oranına sahip olan Denizbank, ilgili hizmetinin faizinin yüzde 1,49’a kadar gerilediğini bildirdi.

Denizbank’tan 36 ay vade ve yüzde 1,49 faiz oranı karşılığında 10 bin TL tutarında kredi çekmek isteyen vatandaşların ödeyecekleri aylık taksit tutarı, 394,09 TL olarak hesaplandı.

Kamu Bankalarının Faiz Oranları

Kamu bankalarının ihtiyaç kredisi hizmetlerinden yararlanmak isteyen vatandaşlar için ilgili hizmetin güncel faiz oranları belli oldu. Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halk Bankası ihtiyaç kredisi hizmetlerinin faiz oranlarını şu şekilde belirledi:

Diğer Bankaların Faiz Oranları

Türkiye sınırları içerisinde yaşayan vatandaşlara ihtiyaç kredisi hizmeti veren diğer bankaların belirledikleri faiz oranları şu şekilde açıklandı:

Exit mobile version