Ekonomi

Bayram öncesi ucuz ev satışı yapılıyor: Garanti Bankası 61 bin TL’den fiyatlarla konut satışı yaptığını duyurdu!

Bayram öncesi ev sahibi olmak isteyeler için ise Garanti Bankası’ndan güzel haber geldi. Banka tarafından 61 bin TL’den başlayan fiyatlarla ev satışı yapıldığı bildirildi. Ucuz ev satın almak isteyenler için ihale yöntemi ile satış işlemi gerçekleştirilecek.

Garanti Bankası 2+1, 3+1 ikinci el konutları uygun fiyattan satışa sundu. Banka satış listesinde 61 bin, , 66 bin, 75 bin TL’den ev ilanları yayınlandığı görüldü. Farklı şehirlerde bulunan evleri satın almak için ise ihaleye katılmak gerekiyor.

Nasıl teklif verilir?

Teklif verebilmek için Müşteri’nin gayrimenkulün ilan edilen tapucom hizmet bedelini, Tapucom’un TR81 0006 2001 0560 0006 2990 80 IBAN nolu hesabına “teklif verilmek istenen gayrimenkul kodu – hizmet bedeli” açıklamasıyla yatırması, banka kartından hizmet bedelinin tahsil edilmesi veya kredi kartından ön provizyon şeklinde ödemesi gerekmektedir. İşbu hizmet bedeli ancak ve ancak Müşteri ya da Müşteri’nin 1.dereceden akrabaları tarafından yatırılabilecektir. Hizmet Bedeli tutarı yatırılmadan veya eksik yatırılarak verilen teklifler, değerlendirmeye alınmayacaktır. Müşteri, kendisinin veya 1.derece akrabalarının hizmet bedelini yatırmadığı veya eksik yatırdığı teklifiyle ilgili hiç bir hak iddiasında bulunamaz. Garanti BBVA, gerekli gördüğü takdirde dilediği zaman hizmet bedelini tek taraflı olarak değiştirme hakkına sahiptir. Müşteri, Tapucom tarafından kendisine bildirilen tutar kadar hizmet bedelinde değişiklik yapmak zorunda olduğunu kabul eder Müşteri’den alınacak bu Hizmet Bedeli satış bedeline dahil değildir. Bu nedenle müşteri tarafından satış bedelinin eksiksiz bir şekilde yatırılması gerekmektedir.