Bayram öncesinde ihtiyaçlarını karşılamak isteyen ama bankaya gidecek vakti bulamayan vatandaşlara müjde SMS kredisi hizmete açıldı! Yapı Kredi, Denizbank…

Ekonomik ve siyasi gelişmelerin ışığında gündelik hayata yansıyan zamlar, vatandaşların dar boğaza düşmesine sebep oldu. Sabit bir geliri olan ancak gideri günden güne artan vatandaşlar, içinde bulundukları bu zorlu şartlara direnebilmek adına bankaların ihtiyaç kredisi hizmetlerine akın ettiler. Bu noktada vatandaşların nakde daha kolay ulaşmalarını ve evrak, banka şubeleri gibi zaman kaybettiren adımlar ile uğraşmalarını istemeyen Vakıfbank, Denizbank ve Yapı Kredi Bankası, kredi başvurularını tek SMS ile kabul etmeye başladıklarını duyurdu.

Denizbank SMS Kredisi 2022

Denizbank tarafından geliştirilen SMS kredisi hizmetinin azami vade sayısı 36 ay, aylık ortalama faiz oranı ise yüzde 2,47 olarak belirlendi. 10 bin TL’lik kredinin aylık geri ödemesi ise 455,58 TL olarak hesaplandı. Banka, KREDIM, T.C. kimlik no, doğum tarihi bilgilerini aralarında birer boşluk bırakarak 3280’e gönderen herkesin başvurusunu değerlendireceğini açıkladı.

Yapı Kredi Bankası SMS Kredisi 2022

Yapı Kredi Bankası tarafından geliştirilmiş olan SMS kredisi hizmetinin azami vade sayısı 36 ay, aylık ortalama faiz oranı yüzde 2,84 olarak belirlendi. 15 bin TL’lik kredinin aylık geri ödemesi ise 729,52 TL olarak hesaplandı. Banka, Bireysel, T.C. kimlik no, aylık gelir ve doğum tarihi bilgilerini aralarında birer boşluk bırakarak 4411’e gönderen herkesin başvurusunu değerlendireceğini açıkladı.

Vakıfbank SMS Kredisi 2022

Kamu bankalarından biri olarak hizmet vermeye devam eden ve her geliştirdiği kampanya güncel şartlar ile bağlantılı olan Vakıfbank, yeni dönemde tek SMS ile ihtiyaç kredisi başvurularını kabul etmeye başladığını duyurdu.

Vakıfbank tarafından geliştirilmiş olan SMS kredisi hizmetinin azami vade sayısı 36 ay, aylık ortalama faiz oranı yüzde 1,55 olarak belirlendi. 10 bin TL’lik kredinin aylık ödemesi ise 410,97 TL olarak hesaplandı. Banka, KREDI, T.C. kimlik no, doğum tarihi ve aylık gelir bilgilerini aralarında birer boşluk bırakarak 5724’e kısa mesaj gönderen herkesin başvurusunu değerlendireceğini açıkladı.

Exit mobile version