Bayramda evde oturacaklara dizi ve film önerileri!

Yaklaşık dokuz gün sürecek olan bayram tatilinde tatil beldelerine gitmeyi tercih etmediyseniz ve vakit geçirecek dizi ve filmler arıyorsanız bu içerik tam size göre.. Etkili hikayesiyle sizi içine çekecek olan dizileri ve filmleri tatil boyunca izleyebilirsiniz.

The Rain

The Rain pandemi döneminde çekilmiş olan 3 sezonluk bir netflix dizisi. Henüz izlemediyseniz bu bayram başlangıç yapmanın tam sırası. Yaklaşık iki senedir hayatımızda olan salgın ve hayatlarımıza olan etkisini düşününce bu filmde benzer izler bulacaksınız. Oyuncu kadrosu ve hikaye akışıyla daha ilk andan izleyiciyi kendisine çekip sürüklemeyi başarıyor. Yağmurla gelen bir virüs tüm dünyayı etkisi altına alır. İki kardeş kendine yeni bir dünya kurma isteğindedir ve güvenli bir yer bulmak üzere yola çıkarlar. Bu hayatta kalma savaşını izlerken çok keyif alacaksınız.

Aile Arasında

Kahkahalara boğulacağınız bu filmi izlemeyen var mıdır bilemiyorum ancak bayram için ailecek izleyebileceğiniz en iyi komedi filmi olarak tavsiye etmek istiyorum. Filmi daha önce izleyenler bile tekrar tekrar kahkaha tufanı yaşayacaktır. Başrollerinde Demet Evgar, Engin Günaydın ve Ayta Sözeri gibi isimler var. 21 yıllık ilişkileri aynı gün noktalanan nevrotik Fikret ile müzikhol vokalisti Solmaz komik bir tesadüfle tanışır. Solmaz’ın kızı Zeynep, Adanalı sevgilisiyle evlenmeye karar verince her şeyden korkan Fikret, kendini bir anda hayatının rolünü oynarken bulur. Aile arasında olması planlanan nikâh, damadın ailesinin ısrarıyla büyüdükçe büyür.

Vis A Vis

Bir diğer önerim ise yine İspanyol yapımı olan Vis A Vis. Suçlular, polisler, entrika ve aşk döngüsünde pek çok faklı konuyu güzel bir halde ele alan Vis A Vis dizisi, oldukça akıcı. La Casa De Papel ve Prison Break gibi yapımları takip edenlerin beğenebileceği bir dizi diyebilirim. İki sezon olan diziyi izlerken akıcı senaryosu nedeniyle uykusuz kalabilirsiniz.. Vis A Vis El Oasis ise dizinin devam serisi sayılabilir. Ana karakterlerin hapishane sonrası hayatlarını konu alıyor.

Mindhunter

House of cards, Breaking Bad gibi dizileri severek izliyorsanız Mindhunter sizin için doğru bir seçim olabilir. Düşünmeye dayalı bir dizi olan Mindhunter ‘ın konusu, suçlularla röportaj yaparak bir istatistik oluşturmak ve böylece başka suçları engellemeye çalışmak. Jonathan Groff, Holt McCallany, Anna Torv gibi isimler oyuncu kadrosunu oluşturuyor.

The Pier

La Casa De Papel aşığı olanlardansanız bu diziyi sakın kaçırmayın.. Zekasıyle herkesi büyüleyen profesör bu dizide iki hayat arasında sıkışıp kalıyor. Dizi aynı anda iki kadına aşık olan Oscar’ın iki hayat arasındaki ince çizgisini akıcı bir yolla izleyiciye sunuyor. Kalıplarınızı yıkarak sadakat konusunda sizi düşünmeye ve farklı açılardan değerlendirmeye itebilecek bir yapım..

Düğüm Salonu

Yine ailece izlemeye ve gülmeyi doyamayacağınız bir başka film ise Düğüm Salonu. İzmir’de çekilen ve Gonca Vuslateri, İrem Sak, Şahin Irmak, Onur Buldu gibi ünlü isimleri kadrosunda bulunduran film tam bir kahkaha tufanı. Aynı düğün salonunda iki nikah olursa ve damatlardan biri diğer gelinin eski sevgilisi çıkarsa olabilecekleri siz düşünün.. Keyifli bir tatil ve komedi tadında bir akşam için tercihiniz bu film olabilir.

EGE HABER/ CEYLİN ÇAĞATAY

Exit mobile version