Bayramda evine gitmek isteyen öğrenciler dikkat: THY indirim yapıyor!

Kurban Bayramı’na az bir süre kala bir çok öğrenci evine gitmek istiyor. Bu nedenle hem otobüs hem de uçak bileti araştırmaları yapılıyor. Türk Hava Yolları (THY) internet sitesi üzerinden yaptığı duyuru ile öğrenci indirimlerini açıkladı.

THY öğrencilere indirim uyguluyor. Öğrencilere, İç hatlarda %20, dış hatlarda %10’a varan indirim ve yurt dışı tek yön uçuşlarda özel fiyatlar sağlanıyor.

Bu kapsamda yapılan açıklamada şöyle denildi:


Öğrencilerimizin her anlarında yanlarındayız. Yeni keşiflere, sevdiklerinize ve okulunuza hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşın diye, Türk Hava Yolları ayrıcalıklarını ihtiyaçlarınıza göre özelleştirdik. Miles&Smiles üyesi olarak eşsiz fırsatlar sunan öğrenci uçak bileti avantajlarıyla keyifli bir yolculuğun tadını çıkarıp, keşfetmenin ve öğrenmenin sınırlarını genişletebilirsiniz. Online kaydınızı gerçekleştirin ve hem yurt içi hem de yurt dışı uçuşlarında fırsatları yakalayın!

Öğrenciler bunlardan faydalanabilir

İndirim avantajları: İç hatlarda %20, dış hatlarda %10’a varan indirim ve yurt dışı tek yön uçuşlarda özel fiyatlar
Bagaj ayrıcalığı: Uluslararası uçuşlarda tek parça bagaj için 40 kg, parça başı konsept uygulamasında 2×23 kg bagaj hakkı; yurt içi uçuşlarda uygun ekstra bagaj ücretleri
Ücretsiz değişiklik: Uluslararası uçuşlarda bir defaya mahsus olmak üzere ücretsiz bilet değişikliği hakkı
Ekstra Mil kazanımı: 2022 sonuna kadar tüm uçuşlardan kazanılacak %25 daha fazla Mil
Hoş geldin Mili: Yeni üyeliklere fazladan 1000, toplamda 2000 Hoş geldin Mili

Exit mobile version