Bayramda uçakla seyahat edecek olanlar dikkat: 31 Aralık tarihine kadar uygulanacak!

Bu sene Kurban Bayramı için çok sayıda vatandaş seyahat planı yapıyor. Henüz uçak biletini almamış olanları sevindirecek açıklama yapıldı. Buna göre 31 Aralık 2021 tarihine kadar, Garanti Bankası banka kartı ile bilet alanlara 3 taksit uygulanacak.

Garanti Bankası resmi internet sayfası üzerinden uçuş kampanyasını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre www.flypgs.com üzerinden uçak bileti alanlar için 3 taksit uygulanacak. Söz konusu kampanya 31 Aralık 2021 tarihine kadar geçerli olacak.

Kampanya ile ilgili diğer bilgiler:

Kampanya www.flypgs.com üzerinden yapılan taksitli alışverişlerde geçerlidir.

Kampanyaya Bonus, Money Bonus,Flexi,Bonus Buss,Miles&Smiles Garanti BBVA kredi kartı, American Express Card, Shop&Fly kredi kartı, Miles&Smiles Garanti BBVA Buss, Sop&Fly Buss, American Express Card Buss,Deniz Bonus, TEB Bonus, Şeker Bonus, ING Bonus, Türkiye Finans Happy Card, Burgan Bonus, ABank Bonus, ICBC Turkey Bonus, Fibabanka Bonus ve PTT Bonus dahildir.

ING Bonus Business kartları kampanyaya dahil değildir.

Burgan Bonus, ABank Bonus, Fibabanka Bonus, Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlarıyla yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Flexi Kart’ların kampanyaya katılımı için bankamızda kartın kayıtlı telefondan ” EVET FLYPGS ” yazıp bir boşluk bırakıp kartın son altı hanesini 3340’a SMS gönderdikten sonra alışveriş yapılması gereklidir.

İptal ve iade işlemleri dikkate alınacaktır.

Ek kartlar ve sanal kartlar kampanyaya dahildir.

3 taksit kampanyası başka kampanyalarla birleştirilemez.

Kampanyaya katılım için gönderilen SMS Türk Telekom aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 1 TL, Turkcell aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 1 TL, Vodafone aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,48 TL olarak ücretlendirilir. Geri Dönüş SMS leri Garanti BBVA tarafından karşılanır.

Garanti BBVA ve PEGASUS kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Exit mobile version