Kültür Sanat

Bebeğini kaybeden Yasemin Özilhan ilk kez konuştu!

2011 yılında iş adamı İzzet Özilhan ila evlenen Yasemin Özilhan’ın üçüncü çocuğuna hamile olduğu haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ancak Özilhan bebeği 5 haftalıkken düşük yaptı. Bebeğini kaybeden Özilhan konu hakkında ilk kez sessizliğini bozarak açıklamada bulundu. Özilhan tarafından yapılan açıklamada, “Çok erkendi, biz de yeni öğrenmiştik.” İfadeleri kullanıldı.

İlk kez açıklama yaptı

Bir zamanlar ekranların en sevilen dizilerinden olan Doktorlar’da başrol oynayan Yasemin Özilhan geçtiğimiz ay düşük yaptı. Milliyet’in haberine göre; 5 haftalık bebeğini kaybeden ve daha sonra sessizliğe gömülen Özilhan ilk kez durum hakkında açıklama yaptı.

5 haftalık bebeğini kaybeden Yasemin Özilhan durumu hakkında, “Çok erkendi, biz de yeni öğrenmiştik. Böyle bir haberin çıkması erken oldu. Daha ailem bilmiyordu. Kader, kısmet her şey… İki tane aslan gibi kızım var, onlarla ilgileniyorum. Ama genel olarak iyiyim” açıklamasında bulundu.

Eşi aldattı haberleri yapılmıştı

Özilhan’ın hamileliğinden önce eşi İzzet Özilhan’ın, Ezgi Öcel isimli mankenin fotoğraflarını beğenmesi aldatılma iddialarını gündeme getirmişti. Çiftin arasında bir süre gerginlik yaşasa da Özilhan dedikodulara kulak asmadan evliliğine devam etti.