Bedava ekmek dağıtılıyor: Bayram boyunca verilecek!

Ankara Keçiören’de halk ekmeği büfesinde bedava ekmek dağıtılıyor. Bayram boyunca geçerli olacak. Halk ekmeği büfesi sahibi Yaşar Gönen, hayırsever vatandaşların bağışlarıyla her bayram vatandaşlara ücretsiz ekmek dağıtıyor. Öte yandan bayram dışında da günde 50-100 ekmek dağıtıldığı belirtildi.

Keçiören’de halk ekmeği büfesinde ücretsiz ekmek dağıtılıyor. Sabah ve akşam olmak üzere belirli saatlerde ekmek sırasına giren vatandaşlar ekmeklerini almak için uzun bir kuyruk oluşturuyor. Bayram dışında da bağışların olduğunu söyleyen Gönen, “Günlük 50-100 lira veriyorlar onları da askıda ekmek var şeklinde dağıtıyoruz” dedi.

BAYRAMDA EKMEK DAĞITILIYOR

Bakkallardakine göre halk ekmeğinin daha uyguna geldiğini ve insanların daha çok rağbet göstermeye başladığını söyleyen Gönen, “İhtiyacı olan vatandaşlara devamlı yardım halindeyiz. Hatta ramazan bayramında devamlı sabah akşam ekmek dağıttık. Allah razı olsun iyi günde, mübarek günde denk getirdiler. Hem Cuma günü hem de arefe günü. Çeşitli vatandaşlarımız devamlı yardımcı oluyorlar. Acil ihtiyacı olan vatandaşlarımıza elimizden geldiği kadar yardımcı oluyoruz. Normalde gün içinde ortalama bin 400, bin 500 ekmek tüketiyoruz. Bugünkü ekmek sayısı oldukça fazlaydı. Sabah ve akşam olmak üzere dağıtılan ekmek 3 bini buldu. Piyasadaki durumlara göre çok mağdur olan arkadaşlarımız var. Ekmek bakkallarda 4 lira o yüzden ilgileri daha da çoğaldı. Belediyemizden Allah razı olsun. Çalışan bütün insanlarımızdan Allah razı olsun. İnşallah böyle davam eder ve ekmeğe zam gelmez” diye konuştu.

Sırada bekleyip ekmeklerini alan vatandaşların ise tepkileri olumlu yöndeydi. Özellikle bayramlarda böyle uygulamaların olması destekleyen vatandaşlar, kim olduğunu bilmedikleri yardımseverlere hayır dualarda bulundular.

Exit mobile version