Behzat Ç.’den Başkası Yaramıyor! Erdal Beşikçioğlu Hakim’le Final Yaparken Behzat Ç. ile Geri Dönüyor!

ATV ekranlarında yayınlanan Hakim dizisi kısa süre sonra final yapmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Uğur Yücel, Burcu Kara, Yurdaer Okur, Hasibe Eren ve Ebru Özkan’ın yer aldığı dev yapım, bir türlü beklenen ilgiyi çekemedi ve ekranlarda olan macerası kısa sürdü.

ABD’de en çok izlenen dizilerin başında gelen Your Honor isimli dizinden uyarlanan Hakim, hem sürükleyici konusu hem de zengin oyuncu kadrosu ile büyük bir heyecan uyandırmış olsa da bu kalıcı olmadı. İlk bölümlerdeki iyi izlenme oranları yerini ciddi düşüşlere bıraktı.

Türkiye’de Beklenen İlgiyi Göremedi

Düşen reytinglerin bir türlü toparlamaması sebebi ile dizinin final yapmasına karar verildi. Şimdiye kadar dokuz bölümü geride bırakan dizi onuncu bölümde ekranlara veda edecek. 13 Haziran Pazartesi günü yayınlanacak bölümü ile ekranlardaki son bölümü olacak.

Hakim dizisinin beklentilerin altında bir performans göstermesinin ardından TV eleştirmeni Sina Koloğlu dizi ve Erdal Beşikçioğlu ile ilgili bazı analizler yaptı.

Erdal Beşikçioğlu’nun Behzat Ç. performansının milyonlarca insanın beğenisini toplasa da karizmatik oyuncunun rol aldığı diğer yapımların genellikle kısa soluklu olduğunun altını çizdi. Behzat Ç. haricinde yer aldığı yapımların bir türlü istenilen izlenme oranlarına ulaşamadığını ifade etti.

Behzat Ç. Haricindeki Dizileri Kısa Sürdü

Sina Koloğlu yaptığı açıklamalarda Erdal Beşikçioğlu’nun 2014’den günümüze yer aldığı diziler hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Ünlü oyuncunun bu süre boyunca yer aldığı Reaksiyon, Yok Olan, Çocukluk, Kağıt Ev gibi dizilerin hepsinin kısa soluklu olduğunu ve seyircinin ilgisini uzun süre çekemediklerini dile getirdi.

Ana akım işlere veda eden Erdal Beşikçioğlu sevilen karakteri Behzat Ç.’ye geri dönüyor. Blu TV dizinin çekimlerine başladığını duyurdu.

Exit mobile version