Behzat Ç’nin yeni sezonuna bir isim daha dahil oldu! Baba dizisinden transfer olan güzel herkesi şoke etti!

2010 yılında Star TV ekranlarında başlamış olduğu macerasına bir süre devam eden ve kısa süre içerisinde izleyiciler tarafından oldukça sevilmeyi başaran Behzat Ç. dizisi, final bölümü ile izleyenlerini yasa boğmuştu. Ancak çok geçmeden oyuncu kadrosunda yapılan bazı değişiklikler ile birlikte Blu TV platformuna taşınan fenomen dizi, bir sezonu tamamlayarak izleyicisi ile hasret gidermişti.

Başta Erdal Beşikçioğlu olmak üzere tüm oyuncu kadrosu ile aileden sayılan Behzat Ç. dizisi, Blu TV’de yayınlanacak olan ikinci sezon için senaryoda anlaşamamış ve veda etme kararı almıştı. Sabırsızlıkla bekledikleri yeni bölümlerin yayınlanmayacağını öğrenince hayal kırıklığı yaşayan izleyiciler, Erdal Beşikçioğlu’nun “Behzat Ç. defteri benim için kapandı” açıklamasının üzerine bir daha çekilmesinin mümkün olmadığı diziye veda etmek zorunda kalmışlardı.

Hala tekrar bölümleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ve ara ara sosyal medyada “Behzat Ç. yeniden” etiketleri ile gündeme getirilen fenomen dizi, geçtiğimiz haftalarda bir müjde verdi. Erdal Beşikçioğlu tarafından verilen müjdede, dizinin oyuncu değişiklikleri ile birlikte tekrar çekileceği ilan edildi.

Geçtiğimiz haftalarda okuma provaları tamamlanan dizi için sete çıkmaya hazırlanılırken, dizinin yeni sezonuna dahil olan isimler de dikkatleri çekmeyi başardı. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir kısmı yeni isimler için heyecanlanırlarken bir kısmı da yeni isimlerin diziye ayak uydurabileceklerine dair şüphelerinin olduğunu belirtiyor.

Yeni Sezona Hazırlanıyor!

Behzat Ç.’nin yeni bölümlerinin çekimlerine yakın zamanda başlanacak. Alınan bilgilere göre dizi, yeni sezona yetiştirilecek.

Diziye Bomba Transfer!

Yeni oyuncuları kadrosuna dahil etmeye devam eden dizinin, Baba dizisi ile ünlenen Özge Yağız ile anlaştığı öğrenildi. Baba dizisinde ki performansı ile takdirleri toplayan genç ismin Behzat Ç. de rol alacak olması, hayranlarını sevindirdi.

Yeni İsimler Açıklandı!

Behzat Ç.’nin yeni sezonuna dahil olan isimler şu şekilde:

Burak Dakak, Esra Ronabar, Özge Yağız, Evliya Akan, Gökçe Eyüboğlu, Derin Beşikçioğlu.

Exit mobile version