Bekçi olmak isteyenler bu haberi bekliyordu: Onlarca alımı için başvurular başladı!

Türkiye’de son yılların en çok araştırılan mesleklerden biri de bekçilik. Bu nedenle bekçi olmak isteyen pek çok vatandaş internet sayfaları üzerinden bekçi alımlarını araştırıyorlar. Bekçi olmak isteyenlerin beklediği haber ise Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)’dan geldi. İŞKUR üzerinde farklı illerde istihdam edilmek üzere onlarca bekçi alım ilanı yayınlandı.

İŞKUR resmi internet sayfası üzerinden 130 bekçi alımı için ilanlar yayınlandı. Bekçi olmak isteyenler başvuru şartlarını sağladıkları takdirde İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden başvurularını gerçekleştirebilir.

Başvuru şartları nelerdir?

T.C. Vatandaşı olmak,
18 yaşını tamamlamış olmak,
İlköğretim, Lise, önlisans ve lisans mezunu olmak yurt dışı okullardan mezun olanların denklik belgesine sahip olmaları, (Mezuniyet derecesi, ilanlara göre değişebilir
Adayların sağlık yönetmeliği şartlarını taşımaları, silah taşımaya engel bir durumun olmaması, herhangi bir yüz kızartıcı suçtan ceza almamış olmaları.
Çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorununun olmaması)

Özel şirketlerde bekçi olarak çalışmak isteyenler https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2164 adresi üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler.

Exit mobile version