Bekçi Olmak İsteyenlere Duyuruldu! O İlde 50 Yaş Altı Bekçi Alımı Yapılacak!

Bekçi olmak isteyen yüzlerce aday için yeni bir iş ilanı yayınlandı. Kütahya ilinde yaşayan ve iş arayanlar için yayınlana ilana göre Kütahya Belediyesi Özel Güvenlik ve Personel A.Ş. 20-50 yaş aralığında personel alımı yapacağını belirtti. İlkokul mezunlarının da başvurabileceğini belirten Kütahya Belediyesi Özel Güvenlik ve Personel A.Ş. ilanına son başvuru tarihi 26 Ocak olarak ifade edildi. İşte Bekçi alım detayları…

BAŞVURU ŞARTLARI

Kütahya Belediyesi Özel Güvenlik ve Personel A.Ş. daimi bekçi alımı yapacak. Şartlarını açıklayan Kütahya Belediyesi 20 – 50 yaş arasında olan ve en az ilkokul mezunu olan adaylara Kütahya Belediyesi Özel Güvenlik ve Personel A.Ş. şartlarını şu şekilde ifade etti:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

En az 20 – 50 yaş aralığında olmak

Affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlardan, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlardan mahkum olmamak,

Askerlik durumu itibariyle:

Askerlikle ilgisi bulunmamak

İşe başlatılacak personelin en az ilkokul mezunu olması gerekmektedir.

İşe başlatılacak personelin kedi ve köpekten korkmaması, hayvanlara karşı alerjisinin buılunamması merhamet duygusu yüksek ve hayvan sevgisine sahip olması gerekmektedir.

İşe başlatılacak personelin fiziksel ve zihinsel herhangi bir engelinin bulunmaması gereklidir.

İşe başvuran personeli fiziksel ve zihinsel herhangi bir engelinin bulunmaması gereklidir.

İşe başlatılacak personelin sahada ve vardiya usulü çalışabilecek, esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, kronik rahatsızlığı bulunmayan, verilebilecek her türlü görevi yerine getirebilecek kapasitede olması gerekmektedir.

Exit mobile version