Ege HaberleriEğitimGündemİzmir Haberleri

Belediye Başkanı tüm öğrencilere okul çantası dağıttı

Belediye Başkanı tüm öğrencilere okul çantası dağıttı. Tamamen ücretsiz olarak sınıf sınıf gezdi ve elleriyle teslim etti.

öğrencilere okul çantası
öğrencilere okul çantası

Belediye Başkanı tüm öğrencilere okul çantası dağıttı

İzmir Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, Belediye adına Dikilili öğrencilere kol kanat gerdi. Okulları ziyaret eden Başkan Kırgöz tüm öğrencilere okul çantası ve kırtasiye malzemesi dağıttı. Ekonomik kriz ortamında Kırgöz’ün jesti tüm ailelerin ve çocukların yüzlerini güldürdü.

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, “Yaşam koşulları her geçen gün zorlaşıyor. Bizler de Dikili Belediyesi olarak okul hayatına ilk adımlarını atan çocuklarımıza eğitim malzemesi desteği vererek ailelerinin bir nebze de olsa bütçelerine katkı sunmak istedik. Onlar yarınlarımızın umudu, geleceğimizin teminatı. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün armağan ve emanet ettiği Cumhuriyet kazanımlarına çocuklarımız sahip çıkacak. Çalışan, üreten, aydınlık bir nesil yetişmesi için bizler de desteğimizi sürdüreceğiz. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize sağlıklı mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim öğretim yılı geçirmelerini diliyorum.” dedi.