Kamu

Belediye çocuk bakım elemanı alacak: En az ilkokul mezunları başvurabilir!

Belediye çocuk bakım elemanı kadrosunda personel alımı yapacağını duyurdu. Bu kapsamda verilen ilanda en az ilköğretim mezunlarının başvurabileceği bildirildi. İlana başvuru yapmak isteyen adaylar, başvurularını Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) resmi internet sayfası üzerinden gerçekleştirebilirler.

Tokat Şenyurt Belediyesi, çocuk bakım elemanı kadrosunda personel alımı yapacak. 24 Mayıs tarihinde yayınlanan ilana başvurular 30 Mayıs 2022 tarihine kadar devam edecek. Adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden online olarak gerçekleşebilirler.

ÖZEL ŞARTLAR

Kasabamızdaki çocukların bakımı, beslenmesi ve fiziksel güvenliğinin sağlanması için aileleri bilgilendirecek çocuk gelişimi konusunda eğitimini almış belgesi olan daha önce çocuk bakıcılığında tecrübeli ilköğretim mezunu, görev verildiğinde iş yerine gidebilmek için hizmet araçlarını kullanabilecek en az B sürücü belgesi olan, bilgisayar kullanabilen Çocuk Bakıcısı/ Çocuk Bakım Elemanı meslekli en az asgari ücretle çalışacak 1 (bir) işçi personel için Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından gönderilen ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle açık iş sayısının 4 (dört) katı asil ve aynı sayıda yedek aday için noter huzurunda kura cekimi yapılacaktır.

Belirlenen asil adaylar sözlü sınava tabi tutulacaktır.

Adayların görevlerini devamlı yapmasına engel sağlık probleminin bulunmaması gerekmektedir.

Adaylar başvurunun son günü itibariyle meslek kadrolarına uygun olarak talep edilen eğitim ve özel şartlara hazır olması gerekmektedir.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından gönderilen ve talep şartlarına uygun başvuru sahiplerinin belediyemiz www.senyurt.bel.tr internet sitesinde yayınlanarak, aranan özellikleri taşıdıklarına dair belgeleri ve bilgileri elden, kargo ile elektronik ortamda veya posta ile 01.06.2022 – 08.06.2022 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde belediyemize teslim etmeleri gerekmektedir.

Yukarıdaki açıklanan meslekler için ilan tarihinden sonra alınan meslekle ilgili belgeler geçersiz sayılacaktır.

Katılım sayısı bu meslek dalı için dokuz kişiden az olması halinde, katılımcılara e-mail, telefon veya mesaj ile davet edilerek sınav tarihi İŞKUR ilan bitiminden sonra da yapılacaktır.