Gündem

Belediye duyurdu! Yollar trafiğe kapatıldı saat 08:00’da başladı

Milyonların bir arada yaşadığı dev şehirde yollar trafiğe kapatıldı. Belediye duyuru yaptı.

Belediye duyurdu! Yollar trafiğe kapatıldı saat 08:00’da başladı- Türkiye’nin başkenti Ankara’da bugün Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından bazı yolların trafiğe kapatılacağı bilgisi verildi. Yola çıkacak tüm vatandaşlara uyarı yapıldı.

SABAH SAAT 08:00’DA BAŞLADI

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara’nın kurtuluşunun 100’üncü yılı kapsamında düzenlenecek etkinlikler sebebi ile bugün bazı yolların trafiğe kapatılacağı bilgisini vererek güzergaha gelecek olan vatandaşlara ön bilgi verdi.

Belediye, 100. yıl dönümü kutlamaları nedeniyle bugün (13 Ekim Cuma) saat 08.00’den program bitene kadar araç trafiğine kapatılan yolları açıkladı. Belediye duyuru kapsamında, “Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için alternatif yolları tercih etmelerini ve trafiğe kapatılacak yollara ilişkin durumu dikkate almalarını rica ederiz” ifadelerini kullandı.

CADDE VE SOKAKLAR TEK TEK AÇIKLANDI

Bugün Ankara’da trafiğe kapalı olacak cadde, kavşak ve sokaklar tek tek Belediye tarafından duyuruldu. İşte bugün kapalı olacak yollar:

Cumhuriyet Caddesi’nin Baruthane Kavşak ile Ulus Kavşak arasında kalan bölümü ile Çapa Sokak’ı, ihtiyaç duyulması halinde; Seğmenler tarafından kortej yürüyüşünün yapılacağı Çankırı Caddesi, Atatürk Bulvarı, Anafartalar Caddesi, Hisar Parkı Caddesi, İpek Caddesi, Bedesten Sokak, Gözcü Sokak, Kalekapısı Sokak ve Alitaş Sokak ile yürüyüş güzergahına bağlanan tüm cadde ve sokaklar çift yönlü trafiğe kapatılacaktır.

Yola çıkacak vatandaşların bu güzergahlara dikkat etmeleri gerekiyor.