Belediye kanal ve ızgara işçisi alımı yapacak: İlkokul mezunları başvuruda bulunabilecek!

Belediye kanal ve ızgara işçisi alımı yapacak. Alım için ilkokul mezunu olanlar başvuruda bulunabilecekler. 18 Ekim 2022 tarihinde yayınlanan ilana başvurular, 24 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecek.

Burdur Tefenni Belediyesi kanal ve ızgara işçisi alımı için ilan verdi. Söz konusu ilan Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesi üzerinden yayınlandı. İlandaki şartları taşıyan adaylar, 24 Ekim’e kadar İŞKUR üzerinden başvurularını yapabilecekler.

Alım için şartlar şöyle açıklandı:

1. İşin niteliği gereği işe alınacak işçiler Belediyenin görev sahasında çalıştırılacaktır.

2. 09.08.2009 tarih ve 27314 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren “Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” kapsamında tüm başvuruların noter kurasına alınarak açık iş sayısının 4 katı asil, yine açık iş sayısının 4 katı yedek noter kurası çekilmek suretiyle mevzuat kapsamında alımlar gerçekleştirilecektir. Kura sonuçları ve mülakat tarihi Tefenni Belediyesi Resmi İnternet (http://www.tefenni.bel.tr.) sayfasından yayınlanacaktır. Kişilere ayrıca bilgi verilmeyecektir.

3. Başvuran kişi tarafından, istenilen belgelerin (asıllarını göstermek şartı ile) 24.10.2022 tarihi Saat: 17:30’a kadar Belediye Mali Hizmetler Müdürlüğüne teslim edilmesi zorunludur. Posta, kargo, mail vb. şekilde gönderilen evraklar kesinlikle kabul edilmeyecektir.

4. Talep edilen meslek grubu için 1 yıl çalıştığını SGK Hizmet Dökümü ile belgelemek zorundadır.

5. Erkek adaylar için Askerlikle ilişiği bulunmadığına dair evrak ibraz edilmesi gerekmektedir.

6. Tefenni İlçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak.

Not: 26.10.2022 Günü Saat 10:30 da Noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır.

Exit mobile version