Personel Alımı

Belediye lise mezunu büro personeli alımı yapacak: İnternet üzerinden başvurabilirsiniz!

Belediye Destek Hizmetleri Müdürlüğünde çalıştırılmak üzere büro personeli alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılan duyuruda en az lise mezunu olanların başvurabileceği bildirildi. Başvuru şartlarını sağlayanlar internet üzerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Tokat Çamlıbel Belediye Başkanlığı büro personeli kadrosunda alım yapacağını duyurdu. Belediye tarafından yapılan açıklamada alınan adayların daimi istihdamının sağlanacağı bildirildi. İŞKUR üzerinden alınacak başvurularda en az lise mezunlarının başvuru yapabileceği bildirildi.

BAŞVURUDA ÖZEL ŞARTLAR

1. Belediyemizin Destek Hizmetleri Müdürlüğünde çalıştırılmakla birlikte ihtiyaç halinde diğer belediyemiz müdürlüklerinin işlerine yardımcı olabilecek, evrak akışının düzenlenmesi, arşivlenmesi gibi bilumum büro işlerini yapabilecek tecrübeli, en az iki yıl çalışmış çalıştığı kurumdan bu meslek dalında çalıştığını gösteren belgesi bulunan en az Orta Öğretim en çok önlisans mezunu ve Yerel Yönetimlerde Zabıta ve Destek Hizmetleri belgesi olan iki adet Büro Memuru meslekli en az asgari ücretle çalışacak bir (1) işçi personel için Türkiye İş Kurumu (İŞ-KUR) tarafından gönderilen ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle açık iş sayısının 4 (Dört) katı ve aynı sayıda yedek aday için noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır. Kura çekimi sonucunda belirlenen 4 (Dört) katı kadar asıl aday sözlü/ mülakat, uygulamalı sınava çağrılacaktır

2. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından gönderilen ve talep şartlarına uyan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 5 inci maddesinde belirtilen öncelik hakkına sahip olarak başvuranların tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle açık iş sayısının 4 (Dört) katı kadar asıl ve aynı sayıda yedek aday belirlenecektir. Belirlenen asıl adaylar sözlü sınava tabi tutulacaktır.

3. Adayların görevlerini devamlı yapmasına engel sağlık probleminin bulunmaması gereklidir.

4. Adaylar başvurunun son günü itibarıyla meslek kadrolarına uygun olarak talep edilen eğitim durumu ve özel şartlara hazır olması gerekmektedir.

5. Türkiye İş Kurumu (İŞ-KUR) tarafından gönderilen ve talep şartlarına uygun başvuru sahiplerinin belediyemiz https://camlibel.bel.tr/ internet sitesinde yayınlanarak, aranan özellikleri taşıdıklarına dair belgeleri ve bilgileri elden, kargo, elektronik ortam veya posta ile 08.10.2021 tarihi 17.00 mesai bitimine kadar istenilecektir. Şartları yerine getirilmiş olanlar Noter kurasına tabi olacaktır.

6. Yukarıdaki açıklanan meslekler için İlan tarihinden sonra alınan meslekle ilgili belgeler geçersiz sayılacaktır

7. Katılım sayısı her meslek dalı için dokuz kişiden az olması halinde, katılımcılara E-mail, telefon veya mesaj ile davet edilerek sınav tarihi iş-kur ilan bitiminden sonra da yapılacaktır

BAŞVURU ŞEKLİ YERİ VE ZAMANI

Başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞ-KUR) internet sitesinden 05.10.2021 Tarihinden 09.10.2021 tarihine kadar online olarak yapılacaktır.