Kamu

Belediye şoför alımı için ilan verdi!

Belediye bünyesine bağlı olarak çalışmak isteyenler için Batman ili Beşiri Belediye Başkanlığı ilan yayınladı. Belediye tarafından verilen ilanda şoför kadrosu için en az lise ve dengi okul mezunu olanların başvuruda bulunabileceği belirtildi. İlanda belirtilen başvuru şartlarını taşıyan adaylar, 27 Mayıs 2021 tarihinden 31 Mayıs 2021 tarihine kadar başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Batman ili Beşiri Belediye Başkanlığı KPSS puanı esas alınarak personel alımı yapılacağını duyurdu. Kadın-erkek fark etmeksizin başvuruların yapılabileceği bildirilen ilanda adayların KPSS en az 75 puana sahip olması gerektiği bildirildi.

BAŞVURU İÇİN ÖZEL ŞARTLAR:

a) İlan edilen unvan için son olarak mezun olunan okul itibari ile öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak, 2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) alım yapılacak unvanın karşısında belirtilen puan türünden, asgari KPSS puanını almış olmak,

b) Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak,

c) 13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen en az C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,

BAŞVURU YERİ, TARİHİ, ŞEKLİ VE SÜRESİ:

Adaylar sözlü sınava katılabilmek için; Başvuru esnasında istenilen belgeler27.05.2021tarihinden 31.05.2021pazartesi günü saat 17:00’ya kadar (mesai günlerinde 08:00-12:30 ile 13:00-17:00 saatleri arasında) müracaatlarını yapabileceklerdir. Adaylar başvuru belgelerini: a) Şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile Beşiri Belediye Başkanlığı Milli Egemenlik Mah. Cumhuriyet Cad. No: 1 Beşiri / BATMAN adresine gönderilebilecektir. (Geciken postalardan Belediyemiz sorumlu olmayacaktır.)

b) Elektronik ortamda, Belediyemiz besiri-bld@hotmail.com internet adresine gönderilebilecektir.

c) Eksik bilgi ve belgelerle ya da nitelikleri uygun olmadığı halde yapılan başvurular, belediyemizce değerlendirmeye alınmayacaktır.

d) Postadaki gecikmeler ve duyuruda belirtilen süre içinde yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır.

İLANA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.