Personel Alımı

Belediyeden yeni iş ilanı: Temizlik ve Beden İşçisi alımı yapılacak

Yenice Belediyesi, temizlik ve beden işçisi olarak çalışacak toplam 18 personel alımı yapacağını duyurdu. İşte personel alımı iş ilanı hakkında merak edilen tüm detaylar…

Yenice Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere yapılacak olan Temizlik ve Beden işçisi alımı hakkında başvuru tarihleri ve başvuru şartları açıklandı. Bu iş ilanına başvuru yapmak isteyen kişiler için son başvuru tarihi 11 Mart 2024 olarak belirtilmiştir.

İş Başvuru Tarihleri ve Başvuru Belgeleri

Başvuru tarihleri 11 Mart 2024’e kadar devam edecek olup, başvuru belgeleri arasında diploma veya mezuniyet belgesi, nüfus kayıt örneği, ikametgah belgesi, sabıka kaydı belgesi ve sağlık raporu bulunmaktadır.

Kimler Başvuru Yapabilir?

Başvuru yapabilmek için en az ilköğretim mezunu olmak, Türk vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak ve ilgili kanunlarda belirtilen şartlara sahip olmak gerekmektedir. Ayrıca, Karabük ili Yenice İlçesinde ikamet ediyor olmak da başvuru şartları arasındadır.

İş Başvurusu Süreci

Başvuru şartlarını taşıyan adaylar, iş başvurularını Yenice Belediyesi’nin belirttiği adrese şahsen gerçekleştireceklerdir. Başvurusu kabul edilen adaylar, 13 Mart 2024 tarihinde mülakat görüşmelerine katılacaktır.

Başvuru Adresi

İş başvuruları, Yazıköy Köyü İbrahimbeyler Mevkii Mah. No:14/5 Yenice – Karabük adresine şahsen yapılacaktır.