Belediyeye en az lise mezunu büro memuru alımı yapılacak!

Büro memuru olmak isteyenler için İŞKUR resmi internet sayfasında yeni bir ilan yayımlandı. İlana başvuruda bulunmak isteyen adayların en az lise mezunu olması gerekiyor. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar, en geç 25 Mayıs 2021 tarihine kadar başvuruda bulunabilirler.

Gümüşhacıköy belediyesi daimi olarak istihdam etmek üzere büro memuru alımı yapacak. İŞKUR üzerinden 21 Mayıs tarihinde yayınlanan ilana 25 Mayıs tarihine kadar başvurular devam edecek. Belediyeye toplam 8 büro memuru alımı yapılacak.

Başvuru şartları

1. Gümüşhacıköy ilçesinde ikamet ediyor olması,

2. İlan Başvuru tarihi itibari ile 18-40 yaş aralığında yer alması,

3. Başvuru yapacak adayların MEB ya da Üniversitelerce onaylı ve e-devlet üzerinden sorgulanabilir Bilgi ve Belge Yönetim sertifikasına sahip olması,

4. Alanında 2 yıllık deneyim sahibi olması ve tecrübe şartını sağladığına ilişkin SSK Hizmet Dökümü veya çalıştığı kurumdan onaylı belge alması gerekmektedir.

5. Başvuran adayların 31.05.2021 tarihi mesai bitimine kadar belgelerini Gümüşhacıköy Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne veya ghk_belediye@hotmail.com adreslerine evrak asılları taranarak mail yoluyla ulaştırmaları gerekmektedir. Evraklarını teslim etmeyen adaylar noter çekilişi ve sözlü sınava dahil edilmeyecektir. İlan yayınlanma tarihinden sonra edinilen sertifikalar geçerli sayılmayacak olup, deneyim süresine sahip olmada son gün, ilanın son başvuru tarihi olarak belirlenecektir. Sözlü sınav tarihi ve işe alım süreci ile ilgili duyurular https://gumushacikoy.bel.tr internet sayfasında yayınlanacaktır ve kişilere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

6. Noter huzurunda kura çekimi 02.06.2021 tarihinde saat 10:00-11:00 saatleri arasında Gümüşhacıköy Belediyesi Toplantı Salonunda yapılacaktır.

İLANA BAŞVURUDA BULUNMAK İÇİN TIKLAYINIZ. 

 

Exit mobile version