Magazin

Bensu Soral, eşi Hakan Baş ile fotoğrafını paylaştı! Ünlü çift, boşanmanın eşiğinden döndürdükleri evliliklerini kurtardı!

Dizilerin ve reklam filmlerinin sevilen oyuncusu Bensu Soral, bir süredir yaptığı işler ile değil özel hayatı ile gündeme geliyordu. Geçtiğimiz yıllarda uzun bir sevgililik döneminin ardından nikah masasına oturduğu iş insanı Hakan Baş ile evliliklerinin yolunda gitmediğine dair çıkan haberler yüzünden zor günler geçiren Bensu Soral, Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf ile evliliklerinde ki krizin çözüldüğünü duyurmuş oldu.

Evliliklerinde Problemler Olduğunu Doğrulamıştı!

Son dönemde yer aldığı diziler ve reklam filmleri ile oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan güzel oyuncu Bensu Soral, evlilik hayatında yaşanan gelişmeler ile de adından sıkça söz ettirmeyi başarıyor.

2018 yılında oldukça görkemli bir düğün töreni ile nikah masasına oturduğu iş insanı Hakan Baş ile evliliğinde problemlerin ortaya çıktığı haberlerinin üzerine samimi açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu, “Evet böyle bir problem var. Kurtarmaya çalışıyoruz ama olmazsa da olmaz. Ne yapalım, yapacak bir şey yok.” demişti. Evliliği ile ilgili bu kadar rahat açıklama yapabilen Bensu Soral, o dönem içerisinde bir kesim tarafından güçlü kadın olarak takdir görmüş, bir diğer kesim tarafından ise eleştirilmişti.

Evliliklerinde problem yaşadıkları dönem içerisinde, problemin ne olduğu tüm magazin basını ve ünlü oyuncunun hayranları tarafından oldukça merak edilmişti. İkiliden net bir açıklama gelmemiş olmasına rağmen söylentiler, Hakan Baş’ın baba olmak istediği ancak Bensu Soral’ın bu fikre henüz sıcak bakmadığı yönündeydi.

Tatile Çıktılar!

Haklarında ayrılık iddialarının ortaya atıldığı zamanlarda yaptıkları açıklamalar ile evliliklerinde problemler yaşandığını kabul eden Bensu Soral ve Hakan Baş çiftinden, yeni hamle geldi. Ünlü çiftin problemlerini aştığı ve Bensu Soral’ın kendisi gibi oyuncu olan ablası Hande Soral, ablasının oyuncu eşi ünlü oyuncu İsmail Demirci ve Bensu Soral’ın ikiz kardeşi Bedirhan Soral ile Fransa’nın Cannes şehrine gittiği öğrenildi.

Fotoğraf Paylaşımı Geldi!

Bir süredir Instagram hesabından eşi Hakan Baş ile fotoğrafını paylaşmayan Bensu Soral maaile çıktıkları Fransa tatilinden eşi Hakan Baş ile fotoğrafını paylaştı. Soral, fotoğrafa “büyülü saat” notunu düştü.