EkonomiGündem

Benzin, motorin alacak milyonlarca sürücü dikkat: 250 TL birden düşecek!

Akaryakıt fiyatlarına gelen zam ve indirimler nedeniyle benzin ve motorin fiyatları yakından takip ediliyor. Bankalar da akaryakıt sektöründe geçerli olan kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Halkbank tarafından dikkat çeken bir akaryakıt kampanyası açıklaması geldi. Banka, Paraf kart ile yapılan akaryakıt harcamasına 250 TL verecek.

Benzin, motorin, LPG harcamasına özel 250 TL hediye edilecek. Halkbank’tan yapılan açıklamada, Paraf ticari kredi kartları ile akaryakıt harcamalarına 250 TL ParafPara verileceği bildirildi. Kampanyaya katılmak için 31 Mart tarihine kadar süre verildi.

PARAF KREDİ KARTIYLA AKARYAKIT HARCAMASINA 250 TL HEDİYE VERİLECEK

01 – 31 Mart 2024 tarihleri arasında Paraf ticari kredi kartları ile yurt içinde toplamda yapılacak 10.000 TL ve üzeri akaryakıt harcamasına 250 TL ParafPara verilecektir.

Kampanya boyunca bir müşterinin asıl ve ek kartlarıyla birlikte kazanabileceği toplam ParafPara en fazla 250 TL’dir.

Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce AKARYAKIT veya AKARYAKIT boşluk kartın son 6 hanesini yazıp, 3404’e (KKTC için 3444’e) SMS gönderilmesi ya da Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna tıklanması gerekmektedir.

Kampanya katılım SMS’i bankada kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmelidir.

Kampanya katılımı belirtilen kısa mesajın Halkbank sistemine ulaşmasından ve kart sahibine Halkbank tarafından kayıt olduğu bilgisinin verilmesinden sonra sağlanır.

Katılım SMS’i ücretsiz olup; kampanyaya katılabilmek için SMS’in Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri üzerinden gönderilmesi gerekmektedir.

Kampanyaya kayıt olduktan sonra harcama yapılmalıdır, kampanya kayıt öncesi yapılan harcamalar ile geçmişe yönelik kampanyadan yararlandırma olmayacaktır.

KAMPANYAYA AKARYAKIT HARCAMALARI DAHİL

Kampanyaya benzin ve yakıt istasyonları kategorisine giren iş yerlerinde yapılan harcamalar dahildir.

Alışverişin yapıldığı iş yerinin, sistemde kayıtlı sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğu iş yerine aittir.

Kampanyaya Paraf Esnaf, Paraf KOBİ, Eczacı Paraf KOBİ, Paraf KOBİ TOBB, Paraf Üreten Kadın, Paraf Business, Paraf Esnaf Troy, Paraf KOBİ Troy, Paraf KOBİ Eczacı Troy, Paraf Üreten Kadın Troy ve Paraf Business Troy ticari kredi kartları dahildir.

Bireysel kredi kartları, sanal kredi kartları, bireysel ve ticari banka kartları kampanyaya dahil değildir.

Bir kart ile kampanyaya katılım yapıldığında müşterinin tüm Paraf Esnaf, Paraf KOBİ, Eczacı Paraf KOBİ, Paraf KOBİ TOBB, Paraf Üreten Kadın, Paraf Business, Paraf Esnaf Troy, Paraf KOBİ Troy, Paraf KOBİ Eczacı Troy, Paraf Üreten Kadın Troy ve Paraf Business Troy kredi kartları kampanyaya dahil olur.

Hedefe ulaşılan işlem hangi kart ile yapılırsa, ödül ParafPara o karta yansıtılmaktadır.

Kazanılan ParafParalar, işyeri tarafından POS üzerinden yapılacak gün sonu işlemi aracılığıyla kazanım sağlanan işlemin banka sistemine ulaşmasından bir sonraki gün sistem tarafından yüklenmektedir.

Kazanılan ParafParalar tüm Paraf üyesi işyerlerinde kullanılabilecektir.

ParafPara kullanarak yapılan işlemler, iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Kampanyadan kazanılan ParafParaların son kullanım tarihi 14.05.2024 21:59 olup, kullanılmayan ParafParalar 15.05.2024 tarihinde geri alınacaktır.