Benzin, motorin, LPG alacak milyonlarca sürücü dikkat: 110 TL birden düşecek!

Akaryakıt fiyatları gündemden düşmezken, bankalardan akaryakıt sektöründe geçerli olan kampanyalar duyuruluyor. İş Bankası tarafından akaryakıt kampanyası açıklaması geldi. Banka, 30 Eylül tarihine kadar geçerli olan kampanyasının tüm detaylarını duyurdu. Buna göre, İş Bankası kartıyla akaryakıt alanların kartına para hediye edilecek.

110 TL HEDİYE EDİLECEK

İş Bankası’ndan akaryakıt kampanyası düzenlendi. Opet ve Sunpet akaryakıt istasyonlarından benzin, motorin, LPG alacaklar 110 TL Maxipuan kazanacak. Yapılan kampanya açıklamasına göre, Maximum anlaşmalı Opet ve Sunpet istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde gerçekleştirilecek 500 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişine, Maximum anlaşmalı Opet ve Sunpet istasyonlarından yapılacak yakıt alışverişlerinde kullanılmak üzere 90 TL MaxiPuan veriledek.

Yapılan alışverişlerinden en az birini uygulamaya dahil Opet istasyonlarından Maximum Mobil’deki Pazarama’da bulunan Opet Araçta Ödeme ile yapanlara ise toplam 110 TL MaxiPuan verilmiş olacak.

İŞ BANKASI AKARYAKIT ÖDÜL KULLANIMI DETAYLARI;

Kazanılan MaxiPuan’lar yalnızca Maximum anlaşmalı Opet/Sunpet istasyonlarında görüntülenebilecek olup sadece yakıt alımında kullanılabilecektir.

MaxiPuan’larınız 5 Ekim 2023 tarihinde kartınıza yüklenecektir.

MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 30 Kasım 2023’tür (bu tarih dâhil).

Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır.

Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 110 TL MaxiPuan kazanabilir.

Exit mobile version