Benzin, motorin, LPG harcaması yapanlar dikkat: Kartlara para hediye edilecek!

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar bankalara fırsat oldu. Yapacağı akaryakıt harcamasını daha avantajlı hale getirmek isteyen vatandaşlar ise müşterileri oldukları bankaların kampanyalarını merakla inceliyor. Kuveyt Türk Bankası tarafından bir akaryakıt kampanyası düzenlendi. Banka, müşterilerine özel düzenlediği kampanyasının detaylarını bildirdi.

BANKA AKARYAKIT HARCAMASINA ALTIN PUAN HEDİYE EDECEK

Akaryakıt kampanyası açıklaması geldi. Kuveyt Türk Bankası’ndan akaryakıt kampanyasına ilişkin açıklama yapıldı. Bankadan alınan bilgilere göre, Sağlam Kart ile 31 Ağustos tarihine kadar tek seferde yapılacak her 750 TL ve üzeri akaryakıt harcamasına 25 TL, toplamda 150 TL Altın Puan verilecek.

AKARYAKIT KAMPANYASININ DETAYLARI;

Kuveyt Türk Bankası, akaryakıt kampanyasının detaylarını şu şekilde açıkladı;

Sağlam Kart, 1 Ağustos 2023- 31 Ağustos 2023 tarihleri arasında tek seferde yapacağınız her 750 TL ve üzeri akaryakıt harcamanızda 25 TL, toplamda 150 TL Altın Puan kazandırıyor.

Kampanyaya katılmak için ONAY YAKIT yazıp 2848’e SMS gönderilmelidir.

Kampanyaya Sağlam Kart, Sağlam Kart Genç ve Özel Bankacılık Kredi Kartı dahildir. Kampanya kazanımı müşteri bazlıdır.

Kampanya katılımı 45.000 müşteri ile sınırlıdır.

Kampanya; 5172 (Petrol ve Petrol Ürünleri), 5541 (Servis İstasyonları- Asistans- Yardım Servisi Olan veya Olmayan), 5542 (Yakıt Dolum Otomatları) ve 5983 (Yakıt Satıcıları- Benzin, Odun, Kömür ve Sıvılaştırılmış Petrol) MCC kodlu üye işyerlerinde geçerlidir.

Ekstre kesim tarihinde Altın Puan bakiyeleri, altına dönüştürülerek, hesaplarınıza aktarılacaktır.

Kampanya, farklı kampanyalarla birleştirilemez.

Exit mobile version