EkonomiGündem

Benzin, motorin, LPG harcamasına 110 TL verilecek: Böyle duyuruldu!

Sürücüleri yakından ilgilendiren bir duyuru yapıldı. Akaryakıt fiyatları cep yakarken, bankaların kampanyaları ilgi görüyor. İş Bankası, akaryakıt kampanyası düzenledi. Banka, akaryakıt harcaması yapan müşterilerine 110 TL hediye edeceğini bildirdi. Kampanyanın Shell istasyonlarında geçerli olacağı da kaydedildi.

İş Bankası tarafından akaryakıt kampanyası başlatıldı. Shell istasyonlarında yapılan akaryakıt harcamasına Maxipuan verilecek. İş Bankası’ndan alınan bilgilere göre, Shell istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde gerçekleştirilecek 500 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişine, Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarından yapılacak yakıt alışverişlerde kullanılmak üzere 110 TL MaxiPuan verilecek.

İŞ BANKASI AKARYAKIT KAMPANYASI AÇIKLAMASI;

Kazanılan MaxiPuanlar yalnızca Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarında görüntülenebilecek olup sadece yakıt alımında kullanılabilecektir.

MaxiPuanlarınız 21 Kasım 2023 tarihinde kartınıza yüklenecektir.

MaxiPuanların son kullanma tarihi 31 Aralık 2023 ‘tür. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır.

Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 110 TL MaxiPuan kazanabilir.